Noves subvencions de la Generalitat!

Has comprat o tens previst comprar una empresa del sector del comerç, serveis, artesania o moda? Sol·licita-la i aconsegueix fins a 6.000€ !

Vegeu-ne més
NOVES SUBVENCIONS DE LA GENERALITAT!

Tallers de formació Reempresa

Ets reemprenedor, però no saps quina podria ser la teva empresa? Ja coneixes l’empresa que t’interessa, però desconeixes quins passos has de seguir? Estàs en procés de negociació i et falta informació per prendre totes les decisions?

Vegeu-ne més
TALLERS DE FORMACIÓ REEMPRESA

Reempresa en Xifres

Vegeu-ne més
REEMPRESA EN XIFRES

Felicitats a Pol Feixas i Anna Prats!

Reemprenedors de l’empresa TORNEJATS I MECANITZATS, SL d’Olot, guardonats amb el Reconeixement Cecot al Valor d’emprendre en la categoria de reempresa. 9 de novembre de 2015 – L’Auditori de Barcelona

Vegeu-ne més
FELICITATS A POL FEIXAS I ANNA PRATS!

Per què Reempresa?

Perquè els professionals us acompanyen durant tot el procés i garanteixen les dades i la confidencialitat

PARTICIPA ARA

Notícies

Sala de Premsa - 08/10/2015

Manresa acull el primer Cafè de la Reempresa per tractar la cessió d'empreses davant de situacions com la de la jubilació

Vint-i-cinc persones amb negocis van participar de la trobada organitzada pel Centre de Reempresa de Catalunya per informar sobre el procés de “relleu empresarial” en casos com la jubilació, el canvi de domicili, problemes de salut o de manca de temps. Els assistents van poder compartir dubtes i reflexions amb persones que ja han passat per un procés de cessió d’un negoci mitjançant Reempresa.

Sala de Premsa - 15/09/2015

La Patronal Cecot presenta el servei de Reempresa als economistes per impulsar la continuïtat d’empreses i despatxos professionals

L’acord entre el Col•legi i el Centre de Reempresa de Catalunya facilita que els col•legiats i col•legiades puguin rebre assessorament tant per a la cessió de la seva empresa, com per a la compra i continuïtat d’una ja existent. Segons el Centre de Reempresa de Catalunya, les empreses que es cedeixen amb èxit tenen un índex de supervivència del 87%, una xifra superior a la de les empreses de nova creació.

Sala de Premsa - 10/07/2015

Reempresa posa en valor la figura dels auditors en els processos de transmissió empresarial, en el marc del 25è Fòrum de l’Auditor Professional

El Centre de Reempresa de Catalunya col·labora des de juny de 2014 amb el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya per evitar el tancament d’empreses.

Sala de Premsa - 12/06/2015

Els 4 anys de Reempresa: L’alternativa sòlida a la creació d'empreses

El Centre de Reempresa de Catalunya va tancar a 1 de Gener de 2015 els resultats corresponents al Servei de Reempresa durant l’any 2014. Durant els seus 4 anys de vida, la Reempresa s’ha consolidat com una alternativa real a la creació de empreses per a tots aquells emprenedors que no volen passar per la incertesa que suposa començar des de cero. A continuació, us presentem els principals resultats del servei a dia d’avui.

RSS de Notícies Veure totes les Notícies

Agenda

Punts d’Atenció

Oficines del Centre de Reempresa de Catalunya

Veure el llistat

Als Mitjans

 • 24/11/2015 - http://www.transeo-association.eu
  Transeo, Reempresa, SOWACCESS, Confidentum as well as other Transeo Members such as the Luxembourg Chamber of Commerce at the 2015 SME Assembly!
 • 17/11/2015 - L'Ebre
  Una vintena d'empresaris participa en la primera edició del "Cafè Reempresa"
 • 17/11/2015 - Més Ebre
  El Centre de Reempresa de Catalunya organitza el primer "Cafè de la Reempresa"
 • 11/11/2015 - Rtve
  Reportatge de Reempresa al programa "Vespre a la 2" (a partir del minut 56.13)
 • 11/11/2015 - Ebredigital
  Primer "Cafè de la Reempresa" a les Terres de l'Ebre
 • 29/10/2015 - http://canalreustv.cat
  El programa Reempresa ja atrau 230 empreses i 300 persones
 • 26/10/2015 - Ebredigital
  Reempresa ha intercedit ja en 4 reempreses d'èxit a les Terres de l'Ebre
  Accedir a la notícia

Tweets