Noves subvencions de la Generalitat!

Has comprat o tens previst comprar una empresa del sector del comerç, serveis, artesania o moda? Sol·licita-la i aconsegueix fins a 6.000€ !

Vegeu-ne més
NOVES SUBVENCIONS DE LA GENERALITAT!

Tallers de formació Reempresa

Ets reemprenedor, però no saps quina podria ser la teva empresa? Ja coneixes l’empresa que t’interessa, però desconeixes quins passos has de seguir? Estàs en procés de negociació i et falta informació per prendre totes les decisions?

Vegeu-ne més
TALLERS DE FORMACIÓ REEMPRESA

Reempresa

No creïs la teva empresa, Reempren-la! La força i l’èxit de Reempresa està a les mans de les persones que conformen l’equip de tècnics i consultors distribuïts per tot el territori català gràcies a la col·laboració d’una extensa xarxa d’organismes públics, organitzacions empresarials i entitats professionals que fan possible que, cada dia, cedents i reemprenedors es coneguin.

Vegeu-ne més
REEMPRESA

21a Nit de l'Empresari

Aquest any celebrem els vint-i-un anys dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial per reconèixer públicament a persones, empreses i organitzacions que durant l’any han destacat i s’han distingit a l’entorn del món econòmic i / o empresarial. Serà el proper 9 de novembre de 2015 a l'Auditori de Barcelona, t'esperem!

Vegeu-ne més
21A NIT DE L'EMPRESARI

Per què Reempresa?

Perquè els professionals us acompanyen durant tot el procés i garanteixen les dades i la confidencialitat

PARTICIPA ARA

Notícies

Sala de Premsa - 15/09/2015

La Patronal Cecot presenta el servei de Reempresa als economistes per impulsar la continuïtat d’empreses i despatxos professionals

L’acord entre el Col•legi i el Centre de Reempresa de Catalunya facilita que els col•legiats i col•legiades puguin rebre assessorament tant per a la cessió de la seva empresa, com per a la compra i continuïtat d’una ja existent. Segons el Centre de Reempresa de Catalunya, les empreses que es cedeixen amb èxit tenen un índex de supervivència del 87%, una xifra superior a la de les empreses de nova creació.

Sala de Premsa - 10/07/2015

Reempresa posa en valor la figura dels auditors en els processos de transmissió empresarial, en el marc del 25è Fòrum de l’Auditor Professional

El Centre de Reempresa de Catalunya col·labora des de juny de 2014 amb el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya per evitar el tancament d’empreses.

Sala de Premsa - 12/06/2015

Els 4 anys de Reempresa: L’alternativa sòlida a la creació d'empreses

El Centre de Reempresa de Catalunya va tancar a 1 de Gener de 2015 els resultats corresponents al Servei de Reempresa durant l’any 2014. Durant els seus 4 anys de vida, la Reempresa s’ha consolidat com una alternativa real a la creació de empreses per a tots aquells emprenedors que no volen passar per la incertesa que suposa començar des de cero. A continuació, us presentem els principals resultats del servei a dia d’avui.

Sala de Premsa - 20/05/2015

L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn i la patronal Cecot signen un conveni de col•laboració per difondre la Reempresa

22@NETWORK BCN APOSTA PER UN NOU MODEL DE CREIXEMENT BASAT EN LA CONTINUÏTAT I RELLEU EMPRESARIAL

RSS de Notícies Veure totes les Notícies

Punts d’Atenció

Oficines del Centre de Reempresa de Catalunya

Veure el llistat

Als Mitjans

 • 30/09/2015 - Empordà
  Millor que començar de zero
  Llegir més
 • 21/09/2015 - Europa Press
  Reempresa celebrará su tercer taller de formación para favorecer el autoempleo
  Llegir més
 • 18/09/2015 - www.naciodigital.cat
  L'èxit del projecte Reempresa s'estén al Col·legi d'Economistes
  Llegir més
 • 09/09/2015 - Naciodigital.cat
  Reempresa formarà persones per sortir de l'atur mitjançant l'autoocupació
  Llegir més
 • 27/04/2015 -
  FEGRAM informa: reinventa la teva parada, no la traspassis!
  Llegir més
 • 07/04/2015 - começ.cat
  Antoni Abad: “És més difícil començar de zero una empresa que mantenir-la”
  Llegir més
 • 23/03/2015 - totmataro.cat
  Mataró evita la desaparició de deu negocis en els darrers dos anys
  Llegir més

Tweets