N'hem fet 1000!

El Centre de la Reempresa de Catalunya ha assolit aquest mes d’octubre la fita de les 1.000 reempreses d’èxit que s’havia fixat com objectiu per finals del 2016.

Vegeu-ne més
N'HEM FET 1000!

Tallers de formació Reempresa

Ets reemprenedor, però no saps quina podria ser la teva empresa? Ja coneixes l’empresa que t’interessa, però desconeixes quins passos has de seguir? Estàs en procés de negociació i et falta informació per prendre totes les decisions?

Vegeu-ne més
TALLERS DE FORMACIÓ REEMPRESA

Ja saps com finançar la compra de la teva empresa?

A ”la Caixa” i a la Cecot sabem la dificultat que suposa crear i consolidar models de negoci viables. Per això hem impulsat Reempresa, un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses econòmicament viables mitjançant un relleu en la propietat i en la direcció.

Vegeu-ne més
JA SAPS COM FINANÇAR LA COMPRA DE LA TEVA EMPRESA?

Troba el teu punt!

Troba el teu punt d'atenció del Centre de Reempresa de Catalunya més proper.

Vegeu-ne més
TROBA EL TEU PUNT!

Estigues al dia de tot!

Fes clic a l’enllaç i troba informació que de ben segur t’ajudarà!

Vegeu-ne més
ESTIGUES AL DIA DE TOT!

Reempresa en Xifres

Saps quantes reempreses d'èxit hi ha hagut fins ara? A continuació, et presentem algunes de les dades més rellevants dels processos de reempresa perquè coneguis amb més detall les característiques de les operacions intervingudes pel Centre de Reempresa de Catalunya.

Vegeu-ne més
REEMPRESA EN XIFRES

Per què Reempresa?

Perquè els professionals us acompanyen durant tot el procés i garanteixen les dades i la confidencialitat

PARTICIPA ARA

Notícies

Sala de Premsa - 13/01/2017

Vallsgenera s’adhereix a la xarxa de punts d’atenció de Reempresa en col·laboració amb la Diputació de Tarragona

A la província de Tarragona hi ha hagut fins al moment més de 105 reempreses d’èxit amb una inversió induïda de prop de 4M d’euros.

Informacions d’interès - 10/01/2017

Els drets d’informació i consulta als treballadors en la transmissió d’empreses

Quan es produeix una cessió d’empresa, sigui quina sigui la seva forma jurídica i la fórmula pactada per la transmissió, existeix la necessitat de notificar la cessió als treballadors de la mateixa, tal com recull l’article 44.6 de l’Estatut dels treballadors (ET) i l’article 7 de la directiva 2001/23/CE del Consell Europeu del 12 de març de 2001 sobre el manteniment dels drets dels treballadors en cas de traspassos d’empreses.

Sala de Premsa - 29/12/2016

La New York University Wagner inclou la Reempresa entre els 15 millors exemples de polítiques de desenvolupament municipal a nivell mundial

L’informe Innovation and the City desenvolupat pel Center for an Urban Future parteix de la base de que, a tot el món, són les ciutats les que estan impulsant la innovació del sector públic.

Sala de Premsa - 24/11/2016

Colomer presenta els resultats de la Reempresa a la Comissària d’Emprenedoria i pimes de la UE

El director del Centre de la Reempresa de Catalunya ha traslladat a la Comissària la necessitat d’afavorir la transmissió d’empreses a nivell supranacional.

RSS de Notícies Veure totes les Notícies

Agenda

Punts d’Atenció

Oficines del Centre de Reempresa de Catalunya

Veure el llistat

Tweets