Reempresa participa a la VIII Jornada d’Innovació Empresarial titulada “EDUCACIÓ I INICIATIVA EMPRENEDORA”

03-06-2016

El divendres, 27 de maig de 2016 es va celebrar al Centre d’Iniciatives Empresarials del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, la VIII Jornada d’Innovació Empresarial “EDUCACIÓ I INICIATIVA EMPRENEDORA”.

Jornada co-organitzada per l’ICE-CFC (Institut de Ciències de l’Educació i el Centre de Formació Contínua) de la Universitat de Lleida i el GLOBALleida, adreçada a professors i professores de Formació Professional que imparteixen l’assignatura de Formació i Orientació Laboral, FOL, dels instituts de secundària de la província de Lleida.

A la taula rodona d’experiències, la Marta Aguilar, delegada del Centre de Reempresa de Catalunya a Lleida ha explicat el projecte Reempresa, donant a conèixer aquesta iniciativa com la millor alternativa a la creació de noves empreses. “Cal salvaguardar les empreses del territori i facilitar la seva transmissió a nous i noves emprenedors/es que vulguin iniciar el seu projecte aprofitant una empresa ja existent.” Durant la presentació s’han exposat els avantatges i els inconvenients de la posada en marxa del projecte, la metodologia utilitzada i els serveis que s’ofereixen als cedents i reemprenedors. Finalment, comenta que els bons resultats assolits fins al moment, més de 850 reempreses d’èxit, avalen l’èxit d’aquesta iniciativa.

jornada_udl