Acte de Reempresa a Cardedeu

Ajuntament de Cardedeu

Publicat el 16-04-2018

Data d'inici: 18-04-2018

Data final: 18-04-2018La Reempresa, cedint l’èxit empresarial  

 

Dia: 18 d’abril de 2018 

Hora: 12:00 a 13:00h 

Lloc: Ajuntament de Cardedeu (Sala de les columnes) 

Pl. de Sant Joan, 1 08440 Cardedeu 

 

 

Per què dedicar esforços a la creació d’una empresa totalment nova, amb el risc que això comporta si tens l’opció de dirigir empreses que han tingut una viabilitat i rendibilitat econòmica en els últims anys? 

 

Per què deixar que negocis estables, amb una història i trajectòria professional tanquin sense l’oportunitat donar-los-hi continuïtat? 

 

El Centre de Reempresa de Catalunya té com a objectiu principal posar consolidar un nou model d’emprenedoria per enfortir i dinamitzar el teixit empresarial català. Aquest model facilita el contacte entre empreses, emprenedors i empresaris i permet la cessió de l’èxit empresarial a Catalunya a través de la compra-venda de negocis. 

 

Així doncs, l’Ajuntament de Cardedeu renova el seu compromís amb la Reempresa per garantir la continuïtat de les empreses del municipi. La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot van renovar, el passat 2016, l’acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa a la província de Barcelona com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses. En definitiva, es treballa per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per la compra-venda d’empreses. 

 

11.45 h. 

Acreditacions.  

12.00 h. 

Benvinguda a càrrec de Núria Hernández i Gil, Regidora de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Cardedeu. 

12.05 h. 

Intervenció d’Antoni Abad, president de la patronal de la Cecot i i del Centre de Reempresa de Catalunya, sobre la finalitat del programa Reempresa i els resultats obtinguts en aquests anys de funcionament. Aposta pel creixement del servei a través de l’acord amb la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de la província. 

12.10 h. 

Intervenció de Rosa Serra, coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona. 

Presentació de la renovació de l’acord de col·laboració i l’objectiu de la Diputació de Barcelona en donar suport a la difusió de Reempresa als municipis de la província. 

12.20 h.  

Presentació dels serveis del Centre de Reempresa de Catalunya i descripció de la col·laboració establerta amb l’Ajuntament de Cardedeu, a càrrec de Laura Sallent, consultora del Centre de Reempresa de Catalunya.  

12.40 h. 

Torn de preguntes i cloenda a càrrec de Núria Hernández i Gil, Regidora de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Cardedeu. 

12.50 h. 

Fi de l’acte.  

Actes de presentació