Acte de Reempresa a Vic

Creacció

Publicat el 07-04-2017

Data d'inici: 25-04-2017

Data final: 25-04-2017

DIA:

Dimarts, 25 d’abril de 2017

HORA:            

10h.

LLOC:             

Casa Convalescència – Sala Mecenes

(C. Dr. Junyent 1, 08500 Vic)

 

 

MOTIU           

L’Ajuntament de Vic renova el seu compromís amb la Reempresa per garantir la continuïtat de les empreses de la ciutat

 

La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot van renovar, el passat mes juny del 2016, l’acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa a la província de Barcelona com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses. En definitiva, es treballa per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per la compra-venda d’empreses.

 

La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els diferents ajuntaments de la província amb l’objectiu de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat. En l’actualitat, Vic disposa d’un Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya dins de Creacció, l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement de la ciutat, on ofereix assessorament tant als/les empresaris/àries que volen vendre la seva empresa  com als reemprenedors i reemprenedores disposats/des a donar-los continuïtat. L’objectiu de la Reempresa, que fa extensible amb aquesta col·laboració, és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses per tal de generar creixement econòmic, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi.

 

 

 

 

 

ASSISTENTS:

 

 

PROGRAMA:

 

9.45 h.

Acreditacions.

9.55 h.

Descoberta de la placa del Centre de Reempresa de Catalunya per part de les autoritats.

10.00 h.

Benvinguda a càrrec d’Anna Erra, alcaldessa de Vic.

10.05 h.

Intervenció d’Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, sobre la finalitat del programa Reempresa i els resultats obtinguts en aquests anys de funcionament. Aposta pel creixement del servei a través de l’acord amb la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de la província.

10.10 h.

Intervenció de Marc Castells, vicepresident segon i president de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Local de la Diputació de Barcelona.

Presentació de l’acord de col·laboració ja signat i l’objectiu de la Diputació de Barcelona en donar suport a la difusió de Reempresa als municipis de la província.

10.20 h.

Presentació dels serveis del Centre de Reempresa de Catalunya i descripció de la col·laboració establerta amb l’Ajuntament de Vic, a càrrec de Claudia Massó, coordinadora de Reempresa a la provincia de Barcelona.

 

Testimonial.  

Xavier Cardús, reemprenedor de l’empresa Servitec Barcelona. La companyia  dona servei a les empreses del món del transport, tant de mercaderies com de passatgers. Com a centre tècnic de tacògrafs, pot efectuar inspeccions, controls periòdics i intervencions tècniques de totes les marques i models de tacògrafs homologats i instal·lats a la Unió Europea.

10.35 h.

Torn de preguntes moderat per Claudia Massó, coordinadora de Reempresa a la provincia de Barcelona.

10.40 h.

Cloenda a càrrec d’Anna Erra, alcaldessa de Vic.

Actes de presentació