Reempresa als mitjans

Igualada acollirà divendres 16 de març la quarta edició de la Matinal de la Reempresa; un matí d’activitats i conferències destinades a cedents i reemprenedors del Vallès que busquen comprar o vendre un negoci que estigui en funcionament.

Llegir més


Una quinzena d´empreses de les comarques de l´Anoia, El Garraf i de l´Alt Penedès intentaran trobar un reemprenedor que els doni continuïtat a l´espai de Matchings

Llegir més


Reempresa va ser mereixedora, l’any 2017, del Premi Europeu de Promoció Empresarial

Llegir més


El director i coordinador del Centre Reempresa de Catalunya --mecanisme en el qual un emprenedor pren el testimoni de la gestió d'un negoci ja existent-- , Albert Colomer i Oriol Alba, han participat en la II Conferència Internacional de les pimes a Atenes pel foment que fa de la petita empresa.

Llegir més


Des de l’any 2013, el Punt d’Atenció de Reempresa de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) ha culminat amb èxit el relleu en 12 empreses que han generat una inversió induïda de 612.000 euros i salvaguardar 35 llocs de treball. Així s’ha corroborat a la trobada que s’ha fet aquest divendres a la Masia Can Serra.

Llegir més


El Punt d’Atenció de Reempresa de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) ha evitat el tancament de 12 empreses ajudant a mantenir més de 35 llocs de treball

Llegir més


El programa Reempresa consisteix en un mecanisme segons el qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d’una companyia ja existent

Llegir més


GlobaLleida ha renovat aquest dimarts al migdia el seu compromís amb el Centre de Reempresa de Catalunya per garantir la continuïtat de les empreses del territori en un acte celebrat a la seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya a Lleida.

Llegir més


Vilafranca coorganitza una Matinal de Reempresa a Igualada

http://www.vilafranca.cat/ - 06/03/2018

L’objectiu és posar en contacte les persones interessades en reemprendre un negoci amb altres que busquen cedir-lo.

Llegir més


Promoting Enterprise is back with yet another EEPA 2017 winner testimonial for you to be inspired by. Today is the turn of Reempresa, winner of the ‘Improving the business environment’ category with their project for ‘re-entrepreneurs’, represented by director Albert Colomer.

Llegir més