Reempresa als mitjans

Un 15 per cent de les parades del Mercat de la Independència estan buides i al de Sant Pere aquest percentatge puja al 27 per cent. Sovint la causa de tanta disponibilitat és que els paradistes es jubilen sense que els fills, si en tenen, vulguin continuar el negoci.

Llegir més


Impulsat per la Cecot i la Diputació treballa per millorar la transmissibilitat

Llegir més


Els usuaris interessats tenen a la seva disposició un Marketplace específic amb una oferta de més de 100 parades de a la seva disposició

Llegir més


Terrassa s'ha adherit al programa Reempresa Mercats Municipals que impulsa la patronal Cecot i la Diputació de Barcelona.

Llegir més


El programa de la Diputación de Barcelona Reempresa, que pretende facilitar el traspaso de las paradas de los mercados municipales cuando sus propietarios se jubilan, ha llegado a los mercados de Terrassa después de haber potenciado la trasmisión de negocios en 33 localidades catalanas.

Llegir més


La iniciativa Reempresa aterra als mercats municipals de Terrassa

https://www.naciodigital.cat/ - 19/07/2018

S'està aplicant en 50 mercats municipals de la província de Barcelona

Llegir més


El programa Reempresa de la Diputació de Barcelona es consolida als mercats municipals de Vilanova i ja ha afavorit la reobertura d’algunes de les parades que fins ara estaven tancades.

Llegir més


Amb l’objectiu de donar a conèixer el programa a col·lectius, associacisons de comerciants, industrials i hotelers, cooperatives, gestories i entitats financeres

Llegir més


(VÍDEO) Presenten Reempresa a la Seu d'Urgell

http://www.pirineustv.cat - 16/07/2018

El CETAP de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dimarts a la tarda la presentació del programa “Reempresa”. La iniciativa, impulsada des de la patronal catalana Cecot i Autoocupació, amb el suport de la Generalitat i els fons Feder, pretén afavorir la continuïtat dels negocis que es volen tancar. Així, a través dels punts d’Atenció dels Consells Comarcals, en col·laboració amb Global Lleida en el cas del territori de Ponent, l’Alt Pirineu i Aran, es posa en contacte a gent que vol cedir un negoci i gent que el vol agafar.

Llegir més


La seu d'Urgell acull la presentació del programa Reempresa

https://www.teleponent.cat - 12/07/2018

El programa té l’objectiu de donar a conèixer el programa a col·lectius, associacions de comerciants, industrials i hotelers, cooperatives, gestories i entitats financeres

Llegir més