Reempresa als mitjans

Més d'una trentena de professionals de comerç de la demarcació de Lleida, entre botiguers, comerciants, i altres agents del sector, han assistit aquest matí a la sessió informativa convocada per la patronal Cecot a la seu de la Delegació de la Generalitat a Lleida, per presentar el Mercat Sectorial de la Reempresa, una iniciativa que impulsa la patronal amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement.

Llegir més


El valor de les compravendes entre propietaris i emprenedors és de 2,1 milions || Aquest pla de Comerç impulsat el 2011 garanteix la continuïtat d’empreses

Llegir més


La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, acompanyada del director dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo, participarà demà a Lleida en la presentació del Mercat Sectorial del Comerç de la Reempresa, que impulsa la patronal Cecot, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement.

Llegir més


Pone en contacto a personas que quieren vender su negocio con personas emprendedoras dispuestas a comprarlo

Llegir més


Es tracta d'un model d'emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses.

Llegir més


El Consell Comarcal de la Noguera es desde hoy el punto de atención oficial del Centro Reempresa de Cataluña, fruto del acuerdo de colaboración con GlobaLleida y Cecot.

Llegir més


Aquest dimecres al matí, s’ha presentat el programa Reempresa al Consell Comarcal de la Noguera que a partir d’ara es converteix en punt d’atenció oficial del Centre de Reempresa de Catalunya, fruit de l’acord de col·laboració, que van signar el passat més de març, el consorci GLOBALleida amb la patronal Cecot per consolidar el programa a la província de Lleida.

Llegir més


Presentació de Reempresa al Pallars Jussà

http://www.pirineustv.cat/ - 30/06/2017

Aquest dimarts, s’ha organitzat a Tremp una Roda de Finançament on una desena d’empreses han demanat un suport financer de més de 600.000€.

Llegir més


Globalleida apropa empresaris del Jussà i entitats financeres

http://www.naciodigital.cat - 30/06/2017

S'ha presentat el programa Reempresa, el mercat de compravenda d'empreses de Catalunya

Llegir més


Reempresa és un projecte que posa en contacte empresaris que volen deixar un negoci amb altres que el volen engegar, de manera que s’evita el tancament de moltes empreses.

Llegir més