6 reempreses i més de 60 emprenedors interessats en trobar negoci a Cerdanyola

http://elmon.cat/

Publicat el 17-04-2018

Data d'inici: 17-04-2018

Data final: 17-04-2018Què és una reempresa? 

El procés de la reempresa consisteix en què un empresari o empresària que vol vendre la seva empresa troba un emprenedor que està disposat a donar continuïtat a aquell negoci. Així, des del Centre de Reempresa s'ofereix assessorament a ambdues parts amb l'objectiu de facilitar els tràmits i la recerca d'oportunitats. 

En una roda de premsa a Can Serraparera, la regidora de Serveis Econòmics, Contxi Haro, va destacar que amb les reempreses assolides fins ara, a Cerdanyola s'han pogut salvaguardar 15 llocs de treball. En aquest sentit, l'alcalde Carles Escolà va assegurar que pel consistori, "una de les línies de treball més importants és protegir l'ecosistema empresarial de la ciutat" i "minimitzar la destrucció de llocs de treball".

A l'acte també va participar el gerent de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Leandre Mayola, que va assegurar que l'objectiu ha de ser "intentar que Cerdanyola i el Vallès no perdin iniciatives empresarials arrelades i que coneixen el territori". De la mateixa forma, va destacar la importància de la col·laboració pública-privada. 

Com a representació de Reempresa, el president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, va posar en relleu que tant a Cerdanyola com al Vallès Occidental, es registren més reemprenedors que cedents (persones que venen la seva empresa). Concretament, a Cerdanyola, s'han assessorat un total de 28 cedents i 63 reemprenedors. 

També va intervenir a l'acte Consultora del Centre de Reempresa de Catalunya, Laura Sallent, que va comentar que a Catalunya, el 35,2% de reempreses d'èxit formen part del sector Comerç. En segona posició segueix l'Hostaleria representant el 30,2% dels projectes i amb un 27,5% els Serveis.

Font: http://elmon.cat/

Reempresa als mitjans