Balanç de 5 anys de 'Reempresa' a Santa Coloma

http://www.gramenet.cat

Publicat el 14-05-2018

Data d'inici: 14-05-2018

Data final: 14-05-2018

Us convidem a assistir, aquest proper divendres 11 de maig a les 12.00 hores, a l’acte de presentació de les dades de balanç de cinc anys del Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya a Santa Coloma de Gramenet, així com de les dades de reemprenedoria de la província de Barcelona. També es donaran a conèixer les novetats d’aquest programa, que posa en contacte i assessora gratuïtament persones que volen cedir un negoci (cedents) amb altres que el volen agafar sense començar de zero (reemprenedors/res).   
L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon; el president de la organització patronal catalana Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad; la diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Sònia Recasens; i el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer. També hi assistiran reemprenedors i reemprenedores de Santa Coloma de Gramenet i de Sant Adrià del Besòs.
El programa ‘Reempresa’ està promogut per la Cecot i la Fundació Autoocupació, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i amb els 35 ajuntaments de la província de Barcelona que ofereixen aquest servei, com és el cas de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, en aquest cas des de l’abril de 2013, a través de l’empresa municipal Grameimpuls. 
El Punt d’Atenció del Centre de Reempresa en aquesta ciutat està entre els cinc primers de la província quant a casos d’èxit i quant a l’atenció de persones reemprenedores. Aquest divendres s’hi oferiran dades concretes del municipi i a nivell global del programa Reempresa, i així com l’aposta de creixement d’aquest servei al territori català.
Si us plau es prega confirmar l’assistència en la mesura del possible 
Resum de la convocatòria:
Acte: Presentació del balanç de cinc anys del punt de ‘Reempresa’ a Santa Coloma de Gramenet i les dades d’aquest programa a la província de Barcelona
Dia y hora: divendres 11 de maig a les 12:00h
Lloc: Centre de promoció empresarial Can Peixauet, avinguda de la Generalitat, 99-101. Santa Coloma de Gramenet (Metro L9. Can Peixauet).
Assistents: 
L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon 
El president de la confederació empresarial catalana Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad
La diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Sònia Recasens
El director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer
 

Reempresa als mitjans