El Consell Comarcal de la Noguera, nou punt d'atenció oficial del programa Reempresa

http://www.radiobalaguer.cat

Publicat el 06-07-2017

Data d'inici: 06-07-2017

Data final: 06-07-2017

Aquest matí, s’ha presentat el programa Reempresa al Consell Comarcal de la Noguera que,  des de avui,  és punt d’atenció oficial del Centre de Reempresa de Catalunya, fruit de l’acord de col·laboració  que van signar el passat més de març el consorci GLOBALleida amb la patronal Cecot per consolidar el programa a la província de Lleida. 

L’acte d’aquest matí ha reunit representants de diferents entitats per donar a conèixer aquest programa i difondre’l al teixit empresarial de la comarca.  Es tracta d’un model d’emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses. 

Marta Aguilar és la delegada del Centre de Reempresa de Catalunya a Lleida. 

L’objectiu és aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per la compra-venda d’empreses i negocis petits. 

El programa es va posar en marxa l’any 2011 i des d’aleshores ha evitat el tancament de 1.200 negocis.

El servei, com sentíem abans, és gratuït i totalment transparent.

GLOBALleida desenvolupa el treball en xarxa amb els consells comarcals de la província, i la incorporació del Consell Comarcal de la Noguera s’emmarca en l’eix de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat. 

Amb aquest acord, doncs, el Consell Comarcal adquireix el seu compromís per garantir la continuïtat de les empreses de la Noguera, a través dels serveis del programa de Reempresa de Catalunya, oferint assessorament tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa (cedents), com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat. 

Concepció Cañadell és la presidenta del Consell de la Noguera. 

Per tal de donar a conèixer el programa arreu de la comarca, primer el consell comarcal l’explicarà als diferents edils en el proper consell d’alcaldes o en la primera trobada d’alcaldes que es convoqui en els propers mesos.

La presidenta del Consell de la Noguera Concepció Cañadell Salvia, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda al representants de les diferents entitats interessades en el programa en l’acte de presentació que s’ha fet a la seu del Consell Comarcal. 

Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=6189

Font: Ràdio Balaguer

Reempresa als mitjans