El Consell Comarcal de la Noguera, nou punt d’atenció oficial del programa de Reempresa

http://www.balaguer.tv/

Publicat el 06-07-2017

Data d'inici: 06-07-2017

Data final: 06-07-2017Amb aquest acord, el Consell Comarcal adquireix el seu compromís per garantir la continuïtat de les empreses de la Noguera, a través dels serveis del programa de Reempresa de Catalunya, oferint assessorament tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa (cedents), com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat.

Durant la presentació s’ha conegut el cas concret del Gimnàs Miranda de Balaguer, el cas d’un reemprenedor, que amb aquest programa ha posat en marxa el seu negoci agafant un relleu que li ha permès no partir de zero.

La presidenta del Consell Comarcal, Concep Cañadell Salvia, ha donat la benvinguda als representants de les diferents institucions i entitats interessades en el programa, amb l’objectiu consolidar el programa de Reempresa per incidir en la continuïtat dels negocis.

Així doncs, a partir d’aquest mes,la Noguera s’incorpora al Centre de Reempresa de Catalunya per garantir la continuïtat de les empreses del seu territori. Disposarà d’un Punt d’Atenció de Reempresa dins de l’oficina de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, on s’oferirà assessorament en tot el procés de compravenda per garantir la continuïtat de les empreses del seu territori.

Sobre el programa

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. La persona que reemprèn agafa el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent (cedent), comprant-la en la seva totalitat per continuar-ne l’activitat. Així, aporta a l’empresa una renovadora línia d’actuació.

Així doncs, GLOBALleida, com a punt d’atenció oficial Reempresa,està desenvolupant el treball en xarxa amb els Consells Comarcals de la província amb l’objectiu de treballar conjuntament per consolidar el teixit empresarial existent, reforçar la seva competitivitat i impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al territori.

Aquest programa, també s’ha presentat amb molt bona acollida a Lleida, l’Urgell, les Garriguesel Solsonès i el Pallars Jussà

Foto: Consell Comarcal de la Noguera

Font: http://www.balaguer.tv

Reempresa als mitjans