El programa Reempresa facilita la continuïtat de la històrica botiga Pedro Esports

http://www.elprat.cat

Publicat el 06-07-2018

Data d'inici: 06-07-2018

Data final: 06-07-2018El programa Reempresa acompanya, media i assessora durant els tràmits de cessió d'empreses, per evitar que tanquin. Durant l'any 2017, un total de 5 empreses del Prat es van traspassar amb l'ajuda de Reempresa i del Centre de Promoció Econòmica. 

Nova etapa per a una botiga històrica

En el cas de Pedro Esports, la nova propietària vol afegir a la venda de material esportiu altres activitats com coaching nutricional i esportiu, cursos, xerrades, etc. 

Fàbregas explica que "el Centre de Promoció Econòmica em va facilitar moltíssim les coses, vaig tramitar la capitalització de l’atur, em van ajudar en la recerca de finançament, que vaig aconseguir en la seva totalitat, i a més l’Ajuntament té unes línies de subvencions anuals destinades a persones que es constitueixen com a autònoms i per a empreses que contracten persones aturades del Prat, de les qual em puc beneficiar. També vaig assistir a la Formació El Prat Emprèn, de millora de capacitats empresarials, que em va acabar de resoldre dubtes específics. Ells mateixos et constitueixen com autònoma al seu punt gratuït i puc comptar amb ells si tinc qualsevol dubte un cop l’empresa està creada a través del seu servei de consolidació empresarial".

Enllaç a la notícia

Reempresa als mitjans