La quarta edició de la matinal Reempresa porta a Igualada oportunitats per vendre i comprar negocis en funcionament

http://www.canaltaronja.cat

Publicat el 21-03-2018

Data d'inici: 21-03-2018

Data final: 21-03-2018Les àrees de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i del Node Garraf han treballat conjuntament per tal de dinamitzar l’espai de trobades d’aquesta quarta edició i posar en contacte persones que volen vendre o comprar un negoci. Entre les empreses que han participat en el Reempresa d’aquest any hi ha una llibreria papereria amb 25 anys de trajectòria ubicada a Igualada, un allotjament rural situat al Penedès en actiu des del 2005, una empresa de disseny gràfic i impressió digital a la comarca del Garraf o un club de pàdel indoor a Les Cabanyes.

La inauguració de la Jornada ha comptat amb els parlaments de la Regidora de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, Àngels Chacón; el President de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco; el Secretari General de la CECOT David Garrofé; i d’Albert Colomer, Director del Centre Reempresa a Catalunya que ha repassat les xifres del programa a la ciutat d’Igualada on des del seu inici ja s’han transmès 20 empreses i negocis.

 

La Regidora de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, Àngels Chacón, ha explicat que les bones dades del programa a la ciutat se sumen als indicadors positius d’una millora i un creixement de l’activitat econòmica a Igualada.

Per la seva banda el President de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco ha donat suport a aquest programa que allarga la vida d’aquells negocis que funcionen i ha ressaltat el bon moment que viu la comarca de l’Anoia pel que fa al compromís i a la col·laboració entre empreses.

L’acte ha seguit amb dues conferències amb l’objectiu d’assessorar a possibles cedents i reemprenedors interessats en el programa i un espai de matchings, on els participants han disposat de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents cedents que busquen vendre el seu negoci.

Font: 

Reempresa als mitjans