Les cinc empreses traspassades a través de Reempresa donen continuïtat a 15 llocs de treball a la zona de Cardedeu

http://el9nou.cat/

Publicat el 19-04-2018

Data d'inici: 19-04-2018

Data final: 19-04-2018L’Ajuntament de Cardedeu ha renovat aquest dimecres el compromís amb el Centre de Reempresa de Catalunya. El municipi disposa des de 2013 d’un punt d’atenció de la Reempresa situat al Centre de Suport Empresarial i Tecnològic (CSETC), on ofereix assessorament a empresaris que volen traspassar la seva empresa com a persones disposades a donar-los continuïtat.

En aquests cinc anys, s’han produït a la zona de Cardedeu cinc casos d’èxit de reempresa, amb una generació induïda de 125.000 euros. Aquests acords han permès conservar més de 15 llocs de treball al municipi. El punt d’atenció de Cardedeu ha assessorat 25 cedents i 70 reemprenedors disposats a donar continuïtat a projectes viables i en funcionament.

A més de Cardedeu, el punt d’atenció dona servei als municipis de Cànoves i Samalús, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Llinars i Vilalba Sasserra. L’objectiu del programa és impulsar la transmissió d’empreses com a via de creixement de l’activitat econòmica, evitant el tancament de negocis viables i la destrucció d’ocupació.

A l’acte d’aquest dimecres, hi han participat la regidora de Desenvolupament Local, Núra Hernández, la coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació, Rosa Serra, el president de la patronal Cecot, Antoni Abad, i la consultora del Centre de Reempresa de Catalunya Laura Sallent.

Font: http://el9nou.cat/

Reempresa als mitjans