Mollet del Vallès renova el seu compromís amb el Centre de Reempresa de Catalunya

https://www.diba.cat

Publicat el 24-01-2018

Data d'inici: 24-01-2018

Data final: 24-01-2018Des de 2014, Mollet del Vallès disposa d’un punt d’atenció de la Reempresa amb l’objectiu d’impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica. Des d’aleshores, s’ha evitat el tancament de 44 empreses ajudant a mantenir més de 130 llocs de treball al Baix Vallès, principalment de Mollet.

El Punt Atenció Reempresa de Mollet és el punt de referència de diferents municipis del Baix Vallès: Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Vallromanes, Santa Maria de Martorelles, Martorelles i Sant Fost de Campsentelles.

Per al president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad «és un honor que el primer acte de Reempresa d’aquest 2018 es faci a Mollet, una ciutat referent dins la xarxa de municipis que treballen amb Reempresa per la seva rellevància empresarial i el seu compromís i rigor en la formació». 

Per la seva banda, el gerent de Promoció Econòmica i Ocupació, Leandre Mayola, ha volgut destacar que «Mollet també serà clau en aquesta nova etapa que iniciem i en la que no només seguirem treballant per evitar el tancament d’empreses, sinó que també caldrà vetllar perquè aquells que les han adquirit es puguin consolidar mantenint la viabilitat del seu negoci».

Finalment, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha volgut agrair «la bona feina que estan fent tots els professionals municipals en aquest espai de confluència que ens permet minvà el màxim possible la destrucció de llocs de treball i augmentar la creació de nous».   A l’acte de renovació també hi han assistit el regidor d’ocupació Raúl Broto i el director del programa Albert Colomer.

Impuls de la Reempresa, a la demarcació de Barcelona

La Diputació de Barcelona i la Cecot treballen conjuntament per impulsar la Reempresa a la demarcació de Barcelona amb l’objectiu de consolidar aquest programa, com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses.

Des del 2012, s’ha potenciat el treball en xarxa a través dels 35 centre locals de serveix a les empreses implementats, els quals han adoptat la metodologia de Reempresa per tal d’impulsar la reemprenedoria com un nou model d’emprenedoria i s’han complert els objectius amb escreix: 411 reempreses d’èxit i 1520 llocs de treball directes.

Font: https://www.diba.cat

Reempresa als mitjans