Primer cas d'èxit del programa «Reempresa» al Pallars Jussà

https://www.naciodigital.cat

Publicat el 11-07-2018

Data d'inici: 11-07-2018

Data final: 11-07-2018La Reempresa es tracta d’un nou model d’emprenedoria i creixement empresarial adreçat a petites i mitjanes empreses que vulguin cedir el seu negoci. Aquesta iniciativa, fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció.
Aquest comerç, que durant 18 anys ha tingut la mateixa propietària, s’ha adherit a aquest programa que permet agafar un nou relleu sense haver de començar de zero, garantint els mecanismes legals, administratius i jurídics i oferint l’acompanyament d’un professional que gestioni les tramitacions.  
La vicepresidenta del Consell Comarcal, Maria Pilar Cases, ha afirmat que “aquests programes afavoreixen que el teixit empresarial de la nostra comarca segueixi viu, evitant el seu tancament i alhora, posant a disposició tant del cedent com dels nous propietaris les eines i l’assessorament necessari per assegurar que les tramitacions es compleixen amb èxit”.
Tan important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents, per aquest motiu, des del Consell Comarcal es defensa aquest servei com un bon instrument que garanteix la continuïtat de l’activitat al llarg del temps.

Font: https://www.naciodigital.cat

Reempresa als mitjans