Reempresa guanya el Premi Europeu de Promoció Empresarial 2017

http://www.viaempresa.cat

Publicat el 15-12-2017

Data d'inici: 15-12-2017

Data final: 15-12-2017

El Centre de Reempresa de Catalunya, impulsat per la patronal Cecot i d'Autoocupació, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha estat guardonat amb el Premi Europeu de Promoció Empresarial 2017, que atorga la Comissió Europea. Reempresa ha estat la iniciativa guanyadora de la categoria que premia i reconeix aquelles polítiques innovadores a escala nacional, local, o regional que promouen la fundació i el creixement de les empreses i la implementació del principi "pensar primer a petita escala", a favor de les pimes.

Amb aquest reconeixement, es constata l’aportació de Reempresa com a política innovadora en favor de la petita i mitjana empresa i la seva contribució a la salvaguarda del teixit empresarial del país i a la lluita contra l’atur.

La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot tenen un acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa a les comarques de Barcelona com un model d'emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per a la compravenda d'empreses.

Font: viaempresa.com

Reempresa als mitjans