Reempresa salvaguarda 1.770 pimes catalanes

https://www.viaempresa.cat

Publicat el 25-07-2018

Data d'inici: 25-07-2018

Data final: 25-07-2018El programa Reempresa celebra els seus sis anys protegint 1.770 empreses a Catalunya, generant una inversió induïda de més de 80 milions d’euros o salvaguardant més de 5.100 llocs de feina. Així ho ha posat de manifest la xarxa d’entitats, tècnics i organitzacions que conformen Reempresa aquest dimarts vespre en un acte al Palau de Pedralbes.

Des del 2011, la taxa de supervivència de les empreses transmeses a través del programa és del 87,5%, amb els sectors serveis i indústria els que mostren una taxa més elevada. Així mateix, des de la posada en funcionament de la iniciativa, el 91% de les persones que han reemprès un negoci han mantingut o incrementat el nombre de treballadors en plantilla.

Ara, Reempresa obre una nova línia de treball fins al 2020 destinada a ajudar a les empreses transmeses a créixer, guanyar dimensió i consolidar-se. “A partir d’ara, a Reempresa es treballarà no només a mantenir el ritme d’operacions de compra-venda actual sinó que posarem a l’abast dels reemprenedors els recursos necessaris per ajudar-los a créixer i consolidar-se”, apunta el director d’Autoocupació i de Reempresa, Albert Colomer, en un comunicat.

“Els resultats de Reempresa són fruit d’un èxit col·lectiu, de cooperació publicoprivada i amb un entramat de tècnics, professionals, organitzacions i institucions que han entès que aquest era un bon instrument per mantenir i dinamitzar l’activitat empresarial dels territoris”, afirma el president de Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad.

Segons un informe del Centre Reempresa, la facturació del 76% de les pimes participants en el projecte s’ha mantingut o ha crescut després de la seva compra. Així mateix, un 22% d’aquestes ho ha fet en més d’un 20%.

Font: https://www.viaempresa.cat

Reempresa als mitjans