Reempresa es presenta a la XVa Jornada Professional del Comerç de la Cecot

Publicat el 06-11-2017

Data d'inici: 06-11-2017

Data final: 06-11-2017Terrassa, 6 de novembre de 2017. La seu de la Cecot ha acollit aquest matí la XVa Jornada Professional del Comerç sota el títol #RetailTrends | A l’avantguarda del comerç.

Reempresa s’ha presentat en el marc de la XVa Jornada Professional del Comerç. En aquesta edició s’ha ofert informació a cedents i reemprenedors de diversos àmbits del sector comerç, que s’estiguin plantejant o bé cedir la seva activitat com reemprendre de noves. El comerç és una de les potències econòmiques més importants, per això cal incentivar la transmissió d’aquests negocis per tal de donar continuïtat a la seva activitat i poder salvaguardar els seus llocs de treball. Aquest sector representa un 35% de les empreses que s’han cedit fins ara amb el programa Reempresa.

Una cinquantena de comerciants han assistit a l’acte que ha tingut per objectiu generar una reflexió interna en les petites i mitjanes empreses del comerç facilitant claus per afrontar processos de transformació digital proposant una reflexió en base a tres eixos de treball: prendre consciència, fomentar la reflexió estratègica i exemplificar amb casos reals.

Sobre Reempresa

Reempresa (www.reempresa.org) és el mercat de compravenda de la petita i mitjana empresa de Catalunya. És un model d’emprenedoria i de creixement empresarial, pel qual un nou emprenedor – reemprenedor - pren el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar l’activitat, salvaguardant d’aquesta manera el patrimoni empresarial individual i col·lectiu, per a fer-la créixer, sense haver de passar per la creació des de zero.

El mecanisme possibilita la compra d’una empresa existent al seu anterior propietari (cedent), podent autoocupar-se sense haver de passar per la fase de creació i possibilitant el manteniment dels llocs de treball i la posició de mercat existents. El reemprenedor aporta a l’empresa una renovadora línia d’actuació i els mitjans necessaris per la millora i reorientació del negoci.

Premsa RSS

Sala de Premsa