Sabadell acollirà al Centre d’Empreses Industrials la tercera edició de la Matinal de la Reempresa

Publicat el 09-10-2017

Data d'inici: 09-10-2017

Data final: 09-10-2017Sabadell, 9 d’octubre de 2017. La cocapital del Vallès Occidental acollirà aquest proper 11 d’octubre la tercera edició de la Matinal de la Reempresa; un matí d’activitats i conferències destinades a cedents i reemprenedors del Vallès que busquen comprar o vendre un negoci que estigui en funcionament.

 

Les àrees de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sabadell; de l’Ajuntament de Terrassa; de l’Ajuntament de Rubí; de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès; de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, en la seva qualitat de punts d’atenció de Reempresa, han treballat conjuntament per tal de dinamitzar l’espai de Matchings d’aquesta tercera edició de la Matinal de Reempresa amb l’objectiu de convertir-lo en un punt de trobada entre empresaris del territori que han decidit vendre el seu negoci i reemprenedors disposats a donar-los-hi continuïtat.

 

Aquesta acció de treball en xarxa promoguda des de la Diputació de Barcelona i coordinada pel Centre de Reempresa de Catalunya, s’emmarca en el conveni de col·laboració que el passat 2016 van renovar la DIBA i la patronal Cecot per  consolidar un mercat organitzat i transparent de compravenda de petites i mitjanes empreses mitjançant els 35 ajuntaments de la demarcació de Barcelona.

 

L’acte s’estructurarà en diverses activitats: dues conferències amb l’objectiu d’assessorar a possibles cedents i reemprenedors interessats en el programa i un espai de matchings, on els participants disposaran de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents cedents que busquen vendre el seu negoci. L’objectiu d’aquesta activitat és poder acostar a les persones interessades en reemprendre un negoci amb altres que busquen cedir-lo perquè es coneguin i aquests últims puguin explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa. A més, a les 10 del matí, tindrà lloc l’acte de presentació de Reempresa a Sabadell, amb l’assistència de l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, la coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Rosa Serra, el president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad i el director de la Reempresa, Albert Colomer.

 

Sabadell agafa el relleu de la Matinal a Granollers, que va organitzar el passat mes de març el mateix format d’acte i que va reunir a més de 150 participants provinents de Granollers i de la resta de municipis de la comarca. Un total de 15 empresaris cedents i 2 assessors de CaixaBank van participar a l’espai de matchings, el que va suposar la generació de 40 processos amb diferents reemprenedors.

 

El Centre de Reempresa de Catalunya ha posat en marxa una pàgina web (matinal.reempresa.org) on, qui ho vulgui, pot inscriure’s i informar-se sobre les diferents conferències i activitatsde la jornada.

Premsa RSS

Sala de Premsa