Treballem amb els tècnics de la Diputació de Barcelona l’actitud “SHAKeON” de la mà de Marta Martí

Publicat el 13-12-2017

Data d'inici: 13-12-2017

Data final: 13-12-2017Aquesta setmana hem dut a terme una sessió de treball amb els tècnics de Reempresa de la Diputació de Barcelona per treballar l’actitud “SHAKeON” de la mà de la Marta Martí, emprenedora i empresària amb més de 18 anys d’experiència en el sector de la comunicació empresarial, la responsabilitat social corporativa i l’acció social i fundadora de “SHAKeON” una plataforma on/off line dedicada a despertar l’actitud emprendedora y co-crear valor entre els treballadors de les empreses i organitzacions. 

A la trobada, els tècnics i tècniques de Reempresa han pogut aprendre les claus per actuar en modus “On” i poder connectar amb la pro-activitat vital al seu lloc de treball per oferir un millor servei a l’usuari/ària. Tal i com ha afirmat la Marta Martí, “ser capaços d’actuar en modus “On” és la base principal per a viure les experiències professionals d’una manera diferent”.

Més d'una trentena de Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) ofereixen el servei de la Reempresa a la província de Barcelona. La implantació local de la Reempresa als municipis de la demarcació ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració entre la patronal Cecot i la Diputació de Barcelona, pel qual els CLSE de la província compten amb les eines i mecanismes per impulsar la compravenda de petites i mitjanes empreses als seus municipis. 

DRBuQ_fX4AACMnl

Premsa RSS

Sala de Premsa