Reempresa al Biz

Des del Centre de Reempresa de Catalunya, participarem a una nova edició del saló d’emprenedors i empresaris BizBarcelona i volem convidar-t’hi.

Els dies 31 de maig i 1 de juny, el BizBarcelona converteix Barcelona en la capital de l’emprenedoria i l’empresa. L’edició d’enguany es presenta plena de novetats en les que trobaràs solucions i oportunitats per a fer créixer el teu negoci o per llançar el teu projecte de la manera més ràpida!

Reempresa hi participarà activament amb un programa d’activitats centrat en la cessió i transmissió d’empreses com una via més d’emprenedoria.

Des de Reempresa, volem facilitar-vos l’accés gratuït al recinte per gaudir de les activitats que hi tenen lloc. Només heu d’incloure aquest codi promocional 693A5B15 en el moment de fer l'acreditació online.

boto_codipromocional

banner_conferencies

banner_matchings

Vine a saludar-nos!

Durant els dos dies de saló, els consultors i consultores de Reempresa estarem a la vostra disposició per poder informar-vos de les activitats que hem preparat en el marc del saló, així com de les oportunitats que ofereix Reempresa a l’hora d’engegar un negoci o bé dels beneficis i garanties que ofereix a emprenedors que s’estan plantejant traspassar el seu negoci.

On: Recinte Montjuïc – Palau 1
Data: 31 de maig i 1 de juny
Horari: de 9:30h a 19h