Què t'oferim?

Donat que les entitats que promouen Reempresa han rebut un cofinançament públic, has de saber que els nostres serveis no tenen cap cost econòmic ni per a tu, ni per al cedent de l’empresa o el negoci.

A partir d’aquí, a Reempresa t’oferim assessorament individual per a l’elaboració del teu Pla de reempresa, així com assessorament durant tot el procés de transmissióde l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

Aquest acompanyament el duem a terme amb la màxima neutralitat i aplicant l’experiència de totes les operacions en les que ja hem intervingut.

A més de cercar empreses i negocis cedents que s’adeqüin al teu perfil d’empresa objectiu, posem a la teva disposició els serveis següents:

- Tallers de Formació que t’ajudaran a trobar la teva empresa objectiu o a aprofundir en els principals aspectes a considerar en totes les àrees del procés de transmissió.
- Estudi del Pla de cessió de l’empresa/es que t’interessa/en.
- Definició del projecte de reemprenedoria.
- Assessorament en l’elaboració del Pla de reempresa.
- Orientació en la valoració de les empreses que t’interessen.
- Assessorament en la recerca de finançament.
- Assessorament en la redacció de la documentació oficial entre el cedent i tu.
- Transferència del know-how del cedent cap a tu.

A més, disposes de Tallers de Formació que t’ajudaran a trobar la teva empresa objectiu, així com aprofundir en els principals aspectes a considerar en totes les àrees del procés de transmissió.

Els nostres serveis no tenen cap cost per l’usuari perquè les entitats que ho promouen han rebut un cofinançament públic.

Consulta els serveis per als cedents aquí.

Pots sol·licitar l’alta omplint el següent formulari on podràs indicar el Punt d’Atenció en el que vols ser atès. Un cop hagis omplert el formulari, un consultor del Centre es posarà en contacte amb tu per citar-te.