Tallers de formació de Reempresa

Ets reemprenedor, però no saps quina podria ser la teva empresa? Ja coneixes l’empresa que t’interessa, però desconeixes quins passos has de seguir? Estàs en procés de negociació i et falta informació per prendre totes les decisions?

See more
TALLERS DE FORMACIÓ DE REEMPRESA

European SME Transfer Summit

L'European SME Transfer Summit és l'esdeveniment anual de referència sobre la transmissió empresarial a Europa. La seva 5a edició tindrà lloc a Luxemburg els propers 17 i 18 de maig i des del Centre de Reempresa de Catalunya t'animem a participar-hi amb nosaltres!

See more
EUROPEAN SME TRANSFER SUMMIT

Reempresa, Premi Europeu de Promoció Empresarial 2017

Amb aquest reconeixement, es constata l’aportació de Reempresa com a política innovadora en favor de la petita i mitjana empresa i la seva contribució a la salvaguarda del teixit empresarial del país i a la lluita contra l’atur.

See more
REEMPRESA, PREMI EUROPEU DE PROMOCIÓ EMPRESARIAL 2017

Ja saps com finançar la compra de la teva empresa?

A ”la Caixa” i a la Cecot sabem la dificultat que suposa crear i consolidar models de negoci viables. Per això hem impulsat Reempresa, un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses econòmicament viables mitjançant un relleu en la propietat i en la direcció.

See more
JA SAPS COM FINANÇAR LA COMPRA DE LA TEVA EMPRESA?

Tens un Punt d'Atenció de Reempresa molt a prop teu!

El Centre de Reempresa de Catalunya disposa de més de 80 punts d'atenció repartits per tot el territori.

See more
TENS UN PUNT D'ATENCIÓ DE REEMPRESA MOLT A PROP TEU!

Reempresa en Xifres

Saps quantes reempreses d'èxit hi ha hagut fins ara? A continuació, et presentem algunes de les dades més rellevants dels processos de reempresa perquè coneguis amb més detall les característiques de les operacions intervingudes pel Centre de Reempresa de Catalunya.

See more
REEMPRESA EN XIFRES

Reempresa works!

Since its launch, Reempresa helped save 1,200 catalan companies and more than 3,200 jobs

PARTICIPATE NOW

News

Sala de Premsa - 19/04/2018

El punt d'atenció de Reempresa a Cardedeu ha assessorat a 25 cedents i 70 reemprenedors des del 2013

A l'acte d'avui hi ha participat la regidora de Desenvolupament Local, Núria Hernández, la coordinadora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Rosa Serra, el president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, i la consultora del Centre de Reempresa de Catalunya, Laura Sallent.

Sala de Premsa - 13/04/2018

Més de 30 llocs de treball salvaguardats a les Franqueses del Vallès gràcies a Reempresa

A l’acte hi ha participat l’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, el regidor de Dinamització Econòmica de l’ajuntament, Moisés Torres, la coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Rosa Serra, el membre del Comitè Executiu de la Cecot, Xavier Panés i el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer.

Sala de Premsa - 11/04/2018

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès renova el seu compromís amb la Reempresa per garantir la continuïtat de les empreses de la ciutat

El Punt d’Atenció de Reempresa ubicat al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de la Masia de Can Serraparera, ha evitat el tancament de 5 empreses ajudant a mantenir més de 15 llocs de treball al municipi.

Informacions d’interès - 04/04/2018

El perfil de la dona reemprenedora: Menys de 40 anys, de la província de Barcelona i reemprenedora d’un comerç

Les dones han reemprès un 44% del total de les empreses de Reempresa des de l’inici del servei, l’any 2011.

News RSS See all news

Agenda

Contact Points

Our offices

See the list

Tweets