Sala de Premsa

Reempresa: 1000 successful business transfers and more than 3,200 jobs saved

Sala de Premsa - 27/10/2016

The project has 70 support points throughout the country and more than 150 specialists, plus around a hundred business, commercial and economic entities providing it with support.

Read more


L’oferta de cursos gratuïts s’amplia amb itineraris d’impuls per a aturats de llarga durada.

Read more


Es consoliden els bons resultats de la reempresa com a alternativa laboral per a persones desocupades, amb un 40% de reemprenedors d’èxit aturats.

Read more


Més d'una trentena de professionals de comerç de la demarcació de Lleida, entre botiguers, comerciants, i altres agents del sector, han assistit aquest matí a la sessió informativa convocada per la patronal Cecot a la seu de la Delegació de la Generalitat a Lleida, per presentar el Mercat Sectorial de la Reempresa, una iniciativa que impulsa la patronal amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement.

Read more


Aquest any se celebra el 27è Fòrum de l’Auditor Professional a l’Hotel Melià Sitges sota el lema “Integritat i transparència en temps digitals”.

Read more


Reempresa ha atès fins a dia d’avui a més de 475 empreses cedents i a 734 persones reemprenedores interessades a la província de Girona.

Read more


A la província de Tarragona el 32,3% de les empreses cedides fins a dia d’avui corresponen al sector del comerç.

Read more


La presentació d'avui ha comptat amb la participació de Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Bàrbara Minoves, directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Antoni Abad, president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya i Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.

Read more


Sota el títol “Com agafar el relleu d’un despatx existent”, Reempresa presenta el seu servei al col·lectiu d’advocats de Granollers en el marc de la I Jornada Professional Legal Emprèn impulsada per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers.

Read more


El Centre de Reempresa de Catalunya assisteix a la setena edició del BizBarcelona amb 5 conferències i el ja consolidat espai de matchings.

Read more


El servei s’oferirà a tota la comarca del Pla de l’Estany i s’han format tècnics especialitzats sobre aquesta temàtica. Aquest servei estarà ubicat al Banyoles Espai Empresa, del barri de la Vila Olímpica de Banyoles.

Read more


Premsa RSS