Sala de Prensa

Reempresa hace balance: 1.000 reempresas de éxito y más de 3.200 puestos de trabajo salvaguardados

Sala de Prensa - 27/10/2016

El Centre de la Reempresa de Catalunya disposa de més de 70 punts d'atenció arreu del territori, més de 100 entitats col·laboradores i més de 150 tècnics per assessorar i guiar als cedents i reemprenedors que acudeixen al programa

Leer más


L’oferta de cursos gratuïts s’amplia amb itineraris d’impuls per a aturats de llarga durada.

Leer más


Es consoliden els bons resultats de la reempresa com a alternativa laboral per a persones desocupades, amb un 40% de reemprenedors d’èxit aturats.

Leer más


Més d'una trentena de professionals de comerç de la demarcació de Lleida, entre botiguers, comerciants, i altres agents del sector, han assistit aquest matí a la sessió informativa convocada per la patronal Cecot a la seu de la Delegació de la Generalitat a Lleida, per presentar el Mercat Sectorial de la Reempresa, una iniciativa que impulsa la patronal amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement.

Leer más


Aquest any se celebra el 27è Fòrum de l’Auditor Professional a l’Hotel Melià Sitges sota el lema “Integritat i transparència en temps digitals”.

Leer más


Reempresa ha atès fins a dia d’avui a més de 475 empreses cedents i a 734 persones reemprenedores interessades a la província de Girona.

Leer más


A la província de Tarragona el 32,3% de les empreses cedides fins a dia d’avui corresponen al sector del comerç.

Leer más


La presentació d'avui ha comptat amb la participació de Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Bàrbara Minoves, directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Antoni Abad, president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya i Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.

Leer más


Sota el títol “Com agafar el relleu d’un despatx existent”, Reempresa presenta el seu servei al col·lectiu d’advocats de Granollers en el marc de la I Jornada Professional Legal Emprèn impulsada per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers.

Leer más


El Centre de Reempresa de Catalunya assisteix a la setena edició del BizBarcelona amb 5 conferències i el ja consolidat espai de matchings.

Leer más


El servei s’oferirà a tota la comarca del Pla de l’Estany i s’han format tècnics especialitzats sobre aquesta temàtica. Aquest servei estarà ubicat al Banyoles Espai Empresa, del barri de la Vila Olímpica de Banyoles.

Leer más


Premsa RSS