Acte de Reempresa a Vilafranca del Penedès

Edifici de l’Enològica

Publicat el 07-02-2019

Data d'inici: 15-02-2019

Data final: 15-02-2019Dia:                 15/02/2019

Hora:              13h a 14h

Lloc:               Edifici de l’Enològica

                        C/ d’Amàlia Soler, 29 – 08720 Vilafranca del Penedès

 

Per què dedicar esforços a la creació d’una empresa totalment nova, amb el risc que això comporta si tens l’opció de dirigir empreses que han tingut una viabilitat i rendibilitat econòmica en els últims anys?

Per què deixar que negocis estables, amb una història i trajectòria professional tanquin sense l’oportunitat donar-los-hi continuïtat? 

El Centre de Reempresa de Catalunya té com a objectiu principal posar en marxa un nou model d’emprenedoria per enfortir i dinamitzar el teixit empresarial català. Aquest model facilita el contacte entre empreses, persones emprenedores i empresàries i permet la cessió de l’èxit empresarial a Catalunya a través de la compravenda de negocis.

Així doncs, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès renova el seu compromís amb la Reempresa per garantir la continuïtat de les empreses de la comarca. La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot van renovar, el passat 2016, l’acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa a la província de Barcelona com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses. En definitiva, es treballa per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per la compravenda d’empreses.

 

13 h.

Benvinguda a càrrec de Joan M. Montfort, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

13.05 h.

Intervenció d’Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, sobre la finalitat del programa Reempresa i els resultats obtinguts en aquests anys de funcionament. Aposta pel creixement del servei a través de l’acord amb la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de la província.

13.10 h.

Intervenció de Rosa Serra, coordinadora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.

Presentació de la renovació de l’acord de col·laboració i l’objectiu de la Diputació de Barcelona en donar suport a la difusió de Reempresa als municipis de la província.

13.20 h.

Presentació dels serveis del Centre de Reempresa de Catalunya i descripció de la col·laboració establerta amb l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a càrrec d’Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.

13.30 h.

Torn de preguntes i cloenda a càrrec de Joan M. Montfort, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

13.40 h.

Fi de l’acte.

Actes de presentació