Renovació del conveni de col·laboració amb GLOBALLEIDA

Seu de la COELL

Publicat el 25-02-2020

Data d'inici: 11-03-2020

Data final: 11-03-2020Per què dedicar esforços a la creació d’una empresa totalment nova, amb el risc que això comporta, si tens l’opció d’estar al capdavant de negocis que han tingut una viabilitat i rendibilitat econòmica en els últims anys? Per què deixar que negocis estables, amb una història i trajectòria professional, tanquin sense l’oportunitat donar-los-hi continuïtat?

La Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació que té per objectiu facilitar el contacte entre empreses, persones emprenedores i empresaris/àries i permetre així la cessió de l’èxit empresarial a Catalunya a través de la compravenda de negocis. A les terres de Lleida, GLOBALLEIDA, la patronal Cecot i Autoocupació treballem plegats des dels últims anys per evitar que negocis viables tanquin per manca de relleu.

El proper dimecres 11 de març, signem un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir treballant de forma conjunta per seguir enfortint i salvaguardant el patrimoni empresarial de les terres de Lleida. Ens hi acompanyes?

Actes de presentació