Empresaris i emprenedors es troben a la matinal de Reempresa

https://www.capgros.com

Publicat el 08-04-2019

Data d'inici: 08-04-2019

Data final: 08-04-2019El TecnoCampus va acollir dijous 28 al matí la setena edició de la Matinal de la Reempresa, un matí d’activitats i conferències destinades a persones que busquen vendre la seva empresa i a emprenedors que busquen agafar el relleu d’un negoci que ja està en funcionament.
L’acte, que va reunir a un centenar d’assistents, va estar coordinat conjuntament per l’Ajuntament de Mataró, el Tecnocampus, l’Ajuntament del Masnou i el Centre Innova de l’Ajuntament de Pineda de Mar en la seva qualitat de punts d’atenció de Reempresa.
El matí es va estructurar en diverses activitats: dues conferències amb l’objectiu d’assessorar possibles cedents i reemprenedors interessats en el programa, un elevator pitch on diferents empresaris van poder presentar la seva empresa a diferents emprenedors en poc més d’un minut i mig i un espai de matchings, on els participants van disposar de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents cedents que busquen vendre el seu negoci. 
Durant l’espai de matchings, les persones cedents d’una empresa també van tenir l’oportunitat de reunir-se amb Gestors de Negoci de CaixaBank i van poder resoldre dubtes relacionats en com poder finançar la compra d’una empresa.
David Bote, alcalde de Mataró i president del TecnoCampus; Roger Pumares, cap del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona; Antoni Abad, president del Centre de Reempresa de Catalunya i de la patronal Cecot i Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya, van estar presents a l’acte de benvinguda de la matinal.
A la jornada tambévan assistir la primera tinenta d’alcalde de la ciutat, Núria Moreno, així com la presidenta de la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), Roser Moré.David Bote va destacar que “des del 2013, 58 negocis mataronins no han hagut de tancar gràcies a aquest servei”.

Font: https://www.capgros.com

Reempresa als mitjans