Es consolida el servei Reempresa a la Riera de Caldes

https://www.viaempresa.cat/

Publicat el 17-04-2019

Data d'inici: 17-04-2019

Data final: 17-04-2019El Punt de Servei Reempresa de Santa Perpètua de Mogoda dona servei als municipis de La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua i Sentmenat. Aquest servei de col·laboració públic-privada conveniat amb la Diputació de Barcelona, vol afavorir un entorn per a la transmissió d’empreses en funcionament del territori a les persones i empreses emprenedores.

Més info: Santa Perpètua i la irrupció del 4.0

Iniciar un projecte d’emprenedoria des de l’inici suposa un risc que amb l’adquisició d’un negoci en funcionament es redueix. També és important remarcar, l’oportunitat que pot suposar per al creixement i consolidació de les empreses existents, en permetre-les l’adquisició d’una altra empresa del mateix sector o sector complementari.

Durant l’any 2018 s’han atès 33 persones reemprenedores i 3 empreses cedents. S’ha intervingut en 9 cessions ajudant a la part compradora i s’ha fet una intervenció integral en una empresa del sector metall que donava ocupació a 4 treballadors a jornada complerta i 1 a mitja jornada i que en l’actualitat no només ha mantingut l’activitat, sinó que ha doblat el torn de treball i ja són 11 el llocs de treball que s’ocupen.

Per donar a conèixer el servei a tots els municipis, es mantenen contactes amb col·laboradors externs, com gestories, entitats bancàries o associacions sectorials, que també estan en contacte directe amb el dia a dia del teixit empresarial.

Font: https://www.viaempresa.cat/

Reempresa als mitjans