L'oficina Reempresa Lleida aconsegueix amb èxit el traspàs de gairebé 190 empreses des de la seva arribada a la ciutat

ua1.cat

Publicat el 21-02-2021

Data d'inici: 07-04-2021

Data final: 07-04-2021Des de l'any 2011 que va obrir la seva oficina Reempresa ha aconseguit amb èxit la venda i la compra de 187 empreses de la demarcació. D'aquesta manera s'evita el tancament de l'empresa i es mantenen els llocs de treball d'aquesta.

La plataforma acull tota mena de sectors empresarials, Marta Aguilar, delegada d'autoocupació del centre de Reemprensa a Lleida, explica que a Ponent s'està potenciant en el sector agrari: "tota empresa hi té cabuda, estem intentant potenciar el sector agrari, potenciant sectors que potser és més difícil donar a conèixer que la part que cedeix no cal que tanqui en el moment que es jubili, sinó que tindrà un relleu, i és que, que no tanqui una empresa no només és positiu per la persona que l'estava gestionant, sinó que són treballadors que mantenen els seus llocs de treball, és una gestoria que manté el seu client, és un local que no queda buit. Al final és un tema de tots."

Laura Portillo és una jove que va reempendre agafant el relleu de la Llar d'Infants El gegant del Pi de Lleida i explica la seva experiència amb la plataforma: "va sorgir l'oportunitat d'emprendre i amb el servei de Reempresa va ser tot molta àgil pel que fa a l'assessorament i la gestió i estic contenta d'haver comptat amb el seu suport".

En Francisco Garcia, l'any 2029 va ser reemprenedor d'una gestoria i el 2020 va ser cedent d'una empresa de reciclatge. Garcia explica que la clau de l'èxit de la plataforma Reempresa és el seguiment que fan des de l'oficina de cada cas: "primer la confiança, tremenda. L'èxit és el seguiment, que ho fan des del començament, tenen clar quins objectius tenen l'emprenedor i el cedent i posar sobre la taula aquestes qüestions i pel que fa a la reunió on es prenen decisions fan que sigui molt fàcil."

En el ca de Garcia es va aconseguir que Ponts, un municipi de 2 mil 600 habitants no perdés una empresa amb els corresponents llocs de treball.

Font: ua1.cat | Notícia

Reempresa als mitjans