La Junta Directiva de Transeo, l’associació europea del sector de la transmissió de pimes, es reuneix a Barcelona per conèixer la Reempresa

Publicat el 26-09-2018

Data d'inici: 26-09-2018

Data final: 26-09-2018La nostra seu central va acollir, aquesta setmana passada, la trobada de la Junta Directiva de Transeo, l’associació europea del sector de la transmissió de petites i mitjanes empreses a Europa que té per objectiu promoure l’intercanvi de bones pràctiques i coneixement entre entitats del sector per tal d’estimular la transmissió de pimes a tota Europa, així com representar-ne els seus interessos a llarg termini.

 

Durant la trobada, que va tenir lloc a la seu del Centre de Reempresa de Catalunya i membre de l’associació, es va presentar la Reempresa a la resta de membres com a exemple de bona pràctica en el camp de la transmissió empresarial. I és que, des de finals del 2017, moment en que Reempresa va ser mereixedora del Premi Europeu de Promoció Empresarial de la Comissió Europea, ha crescut l’interès pel seu sistema i funcionament.

 

Per Albert Colomer, director de Reempresa, “rebre la visita dels nostres companys europeus i veure l’interès que tenen en el nostre model ens anima a seguir treballant per ajudar als emprenedors a autoocupar-se i als empresaris a cedir el seu negoci o adquirir-ne un altre per seguir creixent”.

 

A la trobada hi ha assistit la secretària general de l’organització, Marie Depelssemaker, el director del Centre de Reempresa, Albert Colomer, així com altres representants de les regions valona i flamenca de Bèlgica, de França, Holanda i Alemanya.

Premsa RSS

Sala de Premsa