Més de 200 professionals de 16 països van participar a l'European SME Transfer Summit 2018

Publicat el 19-12-2018

Data d'inici: 19-12-2018

Data final: 19-12-2018Cada dos anys, Transeo organitza la Cimera de la Transmissió de pimes de la Unió Europea. Aquest és el lloc de trobada de professionals, assessors, plataformes... però també d’acadèmics i organismes públics i entitats que s'encarreguen de promoure i donar suport a la transmissió de negocis.

Els responsables de la formulació de polítiques a nivell regional, nacional i europeu també van estar presents a la cimera per discutir els reptes prioritaris per aconseguir que la transmissió de pimes sigui més eficaç a la UE.

La cimera de transferència europea de pimes de 2018 va tenir lloc els dies 17 i 18 de maig de 2018 a Luxemburg i va ser coorganitzada per Transeo (Associació Europea per a la Transferència de pimes) i el Ministeri d'Economia de Luxemburg, la Cambra de Comerç Luxemburg, la Casa de l'Emprenedor, SOWACCESS i el SNCI de Luxemburg.

Aquesta cinquena edició de la Cimera Europea de Transferència de Pimes va aconseguir reunir a més de 200 assistents provinents de 16 països, que van participar en els diferents tallers, conferències, taules rodones i moments de networking de la jornada. Segons una enquesta de satisfacció elaborada per Transeo, el 95% dels participants afirmen que tornaran a assistir a una 6a edició de la cimera.

Descarrega la infografia

Descarrega l'informe-resum de la convenció

Premsa RSS

Sala de Premsa