Reempresa es presenta com a model de transmissió empresarial al Cicle Empresa Familiar de la Cecot

Publicat el 07-06-2018

Data d'inici: 07-06-2018

Data final: 07-06-2018Terrassa, 6 de juny de 2018. Reempresa ha participat, aquest dimecres, a la tercera sessió del Cicle Empresa Familiar de la Cecot dedicada a la fiscalitat i continuïtat dels negocis familiars. El Centre de Reempresa de Catalunya, de la mà de la seva consultora Rosa Guerrero, ha presentat el servei com un model real de transmissió empresarial per a aquells negocis familiars que es plantegen el seu tancament per manca de relleu a la família.

Així doncs, Reempresa ha pogut mostrar als assistents el marketplace de compravenda de petites i mitjanes empreses que permet posar en contacte tant a aquelles persones que volen emprendre un negoci que ja està en funcionament com aquelles que volen vendre per falta de relleu.

A l’acte hi ha assistit, el president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, el secretari general de la Cecot i de Reempresa, David Garrofé així com també l’assessor fiscal de la Cecot, Enric Rius, entre d’altres membres del comitè executiu de la Cecot.

Premsa RSS

Sala de Premsa