“El servei de Reempresa a l’OAE ha estat molt útil per conèixer els tràmits necessaris per comprar la Clínica”

Publicat el 15-05-2018Clínica Veterinària Borrell | Cedent (C): Carlos Portero i | Reemprenedor (R): Esther Fernandez i Marina Fernandez

Per què vas decidir posar l’empresa a la venda? 

C:  Per no poder dedicar-me, vaig decidir deixar aquest centre perquè tinc altres negocis actius que necessiten de la meva implicació. 

 

Per què vas decidir reemprendre una empresa? 

Esther: Perquè volia ser el meu propi cap. 

Marina: Perquè ja tinc una clínica i vull créixer aprofitant sinergies. 

 

Com valoraries el procés de compravenda del negoci? 

C: El procés ha estat fàcil i ràpid, ha durat uns 4 mesos. 

R: Nosaltres ens vam conèixer a la facultat i a traves d’un anunci a una plataforma de Veterinaris vam veure que el Carlos venia la clínica. El procés ha estat àgil i transparent. 

Quin servei us ha ofert Reempresa? 

Esther: Mediació neutral, assessorament en tot el procés i redacció dels contractes. Jo vaig anar a una sessió informativa del servei de transmissió a la Oficina d’Atenció a les Empreses de Barcelona Activa i ho vaig considerar molt útil per conèixer els passos a realitzar per comprar una empresa. 

Marina: També es va realitzar una valoració de la clínica que va ser molt interessant per donar-nos arguments per fer la proposta al Carlos.  

 

Voleu fer algun canvi o innovació?  

R: Volem afegir radiografia digital, una sala d’espera per gats (Gat friendly) i canviar la gama de productes de la botiga. També volem contractar a dues persones. 

 

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial? 

R: Pensem que es molt important que el cedent faci un acompanyament durant un temps i expliqui tot el funcionament del negoci. En el nostre cas, no ho considerem imprescindible/necessari perquè tenim experiència en el sector, les dues som veterinàries i la Marina ja té una clínica.