La Reempresa

Sobre Reempresa

És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.


Reempresa

Testimonials

Descobreix els casos d'èxit de Reempresa. Els mateixos protagonistes et donen a conèixer la seva experiència.


Reempresa.

Punts d'atenció

Troba el teu punt d'atenció del Centre de Reempresa de Catalunya més proper.


Reempresa

Xarxa Reempresa

La força i l’èxit de Reempresa està a les mans de les persones que conformen l’equip de tècnics i consultors distribuïts per tot el territori català gràcies a la col·laboració d’una extensa xarxa d’organismes públics, organitzacions empresarials i entitats professionals que fan possible que, cada dia, cedents i reemprenedors es coneguin.


Reempresa

Agenda

Consulta totes les activitats que tenim programades per a tu i anima't a comprar o vendre una empres amb Reempresa.


Reempresa en Xifres

En aquest espai et presentem algunes de les dades més rellevants dels processos de reempresa perquè coneguis amb més detall les característiques de les operacions intervingudes pel Centre de Reempresa de Catalunya.


Reempresa als mitjans

Coneix els impactes del Centre de Reempresa de Catalunya als mitjans de comunicació generalistes, comarcals i locals del país.


Informacions d’interès

En aquest espai hi trobaràs informació i notícies sobre la Reempresa que segur que seran del teu interès.


Reempresa

Biz Barcelona

Bizbarcelona converteix Barcelona en la capital de l'emprenedoria i en la cita ineludible per trobar noves idees i fer créixer els negocis. Per desè any consecutiu, el Centre de Reempresa de Catalunya va participar al Saló.


Sala de Premsa

Consulta totes les notícies i notes de premsa que elaborem des del Centre de Reempresa de Catalunya.


App


Preguntes freqüents

Per què és necessària tanta documentació per donar d’alta la meva empresa? Quant trigaré en vendre la meva empresa? Et responem a aquestes i a totes les preguntes freqüents que ens traslladeu.