Acte de Reempresa - Diputació de Lleida

Patronat de Promoció Econòmica de la DDL

Publicat el 09-05-2022

Data d'inici: 12-05-2022

Data final: 12-05-2022La Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació que té per objectiu facilitar el contacte entre empreses, persones emprenedores i empresaris/àries i permetre així la cessió de l’èxit empresarial a Catalunya a través de la compravenda de negocis. A les terres de Lleida, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, la patronal Cecot i Autoocupació treballem plegats des dels últims anys per evitar que negocis viables tanquin per manca de relleu.

 

El proper dijous 12 de maig del 2022, signem un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir treballant de forma conjunta per seguir enfortint i salvaguardant el teixit empresarial de les terres de Lleida. Ens hi acompanyes?

 

Programa:

 

11.45 h.

Acreditacions.

12 h.

Benvinguda a càrrec de l’Il·lm. Sr. Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida.

12.05 h.

Intervenció del Sr. Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, sobre la finalitat del programa Reempresa i els resultats obtinguts en aquests anys de funcionament.

12.15 h.

Presentació dels serveis del Centre de Reempresa de Catalunya i descripció de la col·laboració establerta amb el Patronal de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, a càrrec del Sr. Albert Colomer president de la Fundació Autoocupació. Presentació de diversos casos d’èxit de Reempresa.

12.25 h.

Intervenció del Sr. Carles Gibert, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.  

12.30 h.

Torn de preguntes.

12.40 h.

Cloenda a càrrec de l’Il·lm. Sr. Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida.

12.45 h.

Fi de l’acte.

Actes de presentació