Jornada Mercats Municipals i Municipis Petits

Barberà del Vallès

Publicat el 03-11-2022

Data d'inici: 22-11-2022

Data final: 22-11-2022Estàs pensant en comprar un negoci a un municipi petit o establir-te a un Mercat Municipal? Aquesta jornada t’interessa!

 Jornada: “Oportunitats de negoci amb el Programa Reempresa Municipis Petits i Mercats Municipals”

 

El Centre de Reempresa de Catalunya i la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona, amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental, organitzen, aquest proper 22 de novembre una jornada per donar a conèixer “Reempresa Mercats Municipals” i “Reempresa Municipis Petits” entre el teixit emprenedor i empresarial del Vallès Occidental.

 

La Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Vallès Occidental organitzen amb el Centre de Reempresa de Catalunya una jornada per donar a conèixer entre persones emprenedores i el teixit empresarial del Vallès Occidental les oportunitats que ofereixen els programes “Reempresa Mercats Municipals” i “Reempresa Municipis Petits”. La jornada es celebrarà el 22 de novembre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i es podrà participar presencialment o en línia.

 

Què coneixeràs?

-        Què és Reempresa i el seu funcionament.

-        Els avantatges d’emprendre a un mercat municipal.

-        Oportunitats de negoci a municipis petits del territori.

-        Casos d’èxit del programa.

 

Programa

 

 

Recorda:

Aquest 22 de novembre, de 9h a 11h, vine a Nodus Barberà a conèixer com Reempresa treballa per ajudar a persones emprenedores com tu a comprar un negoci que ja està en funcionament.

 

Si no pots venir et facilitarem un enllaç perquè puguis accedir en línia.

 

Inscriu-t’hi aquí

Activitats