Subvencions del CCAM per pal·liar els efectes de la COVID-19

Publicat el 23-12-2020

Data d'inici: 23-12-2020

Data final: 23-12-2020Subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració, els centres d’estètica i bellesa i els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial, afectats econòmicament per les mesures de tancament decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19, per tal de fer efectiva la continuïtat de les seves activitats i la reactivació d’aquests sectors.

 

Qui ho pot sol·licitar?

Tots els autònoms, microempreses i pimes que siguin titulars de bars, restaurants, cafeteries, centres d’estètica i bellesa i establiments ubicats en centres o nuclis comercials obligats a tancar per la Covid-19. Únicament hauran de presentar sol·licitud els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial, i els establiments de restauració i estètica que no van demanar la primera convocatòria de subvencions.

En el cas dels establiments que ja són beneficiaris de la primera línia d’ajuts a restauració, centres d’estètica i bellesa, es procedirà a un segon pagament automàtic de l’ajut sense haver de fer cap tràmit nou.

 

Quina és la quantia de la subvenció?

La quantia dels ajuts consistirán en una aportació única per persona beneficiària:

 

Si compleixo amb els requisits, com ho puc tramitar?

A la pàgina web del CCAM: http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/subvencions_2020_negocis_afectats_covid/restauracio_bellesa/2a_convocatoria/ 

A Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya: http://canalempresa.gencat.cat 

Les sol·licituds es presentaran per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen aquestes bases, si escau, a través del Canal Empresa.

 

Quin és el termini?

El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació corresponent comença a les 12:00 hores del dia 21 de desembre de 2020 i fins a les 14:00 hores del dia 30 de desembre de 2020

 

Més informació:

Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya: Restauració, centres d'estètica i bellesa i establiments en centres comercials- 2a convocatòria. Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (gencat.cat)

Bases: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8265/1820722.pdf 

Especial Coronavirus