Quina diferència hi ha entre la reempresa i el traspàs de negocis?

Publicat el 11-06-2020

Data d'inici: 11-06-2020

Data final: 11-06-2020Quan Reempresa es va posar en marxa l’any 2011, el nostre país vivia una situació de greu crisi econòmica amb taxes d’atur que rondaven el 23% i amb negocis que es veien obligats a tancar a causa d’una sostinguda baixada de les vendes. Tot i així, la realitat que va detectar la patronal Cecot i la fundació Autoocupació era que hi havia una quantitat molt gran d’empreses que tancaven, no per problemes de vendes, financers o de liquiditat, sinó per falta de relleu. Davant d’aquest fet neix Reempresa amb voluntat de ser una eina real per evitar la pèrdua del teixit empresarial de casa nostra.

Des de llavors hem posat en marxa un model únic, una metodologia que va molt més enllà del que hem conegut tota la vida com el “traspàs” de negocis. Però, llavors, amb què es diferencia la reempresa i el traspàs de negocis? Un traspàs consisteix en un contracte de cessió de béns tangibles (com mobiliaris, productes, etc.) i intangibles (cartera de clients, la marca, etc.) d’un local a canvi d’un preu determinat i pactat per les diferents parts.

Reempresa, però, va molt més enllà. El Centre de Reempresa de Catalunya ofereix assessorament i suport gratuït en l’elaboració de l’oferta de cessió del negoci, en la recerca de compradors/es potencials, t’orienta sobre els preparatius per a la compra o la venda del negoci, t’assessora en la negociació entre l’altra part i en la redacció de la documentació oficial i, el que és molt important, fomenta l’acompanyament entre la part reemprenedora (la que compra el negoci) i la cedent (la que la ven). I tot això mantenint la confidencialitat i la neutralitat entre ambdues parts.

Si estàs pensant en comprar o vendre un negoci, Reempresa posa al teu abast un equip de més de 150 tècnics repartits en més de 80 punts d’atenció arreu de Catalunya perquè puguis reemprendre o cedir el teu negoci amb tota la confiança i seguretat.

 

Dona't d'alta

Informacions d’interès