EL PUNT REEMPRESA UBICAT I GESTIONAT PEL CENTRE D’EMPRESES PROCORNELLÀ, REFLEX DE LA CONSOLIDACIÓ D’AQUEST SERVEI A TOT CATALUNYA

centredempresesprocornella.cat

Publicat el 19-04-2021

Data d'inici: 15-07-2021

Data final: 15-07-2021Això vol dir, que mitjançant aquest servei que posa en contacte persones que volen vendre una empresa amb emprenedors i emprenedores disposades a agafar-ne el relleu, aquestes 3.000 pimes continuen en actiu, generant una inversió induïda de 138M d’euros i evitant la pèrdua de més de 8.200 llocs de treball a Catalunya.

Aquestes xifres són fruit d’una important feina que es desenvolupa des de més d’un centenar d’entitats i institucions que treballen, colze a colze, amb el Centre de Reempresa de Catalunya. El punt d’atenció ubicat al Centre d’Empreses Procornellà n’és un bon exemple i dóna servei a Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Esplugues.

Des del funcionament del punt de Cornellà s’ha evitat el tancament de més d’una trentena d’empreses aplicant aquesta fórmula de Reempresa, salvaguardant quasi una seixantena de llocs de treball  i generant una inversió induïda de 1.3M d’euros. Ni tan sols en l’any de pandèmia s’ha deixat de funcionar. En 2020 des del punt Reempresa de Cornellà s’han salvat 5 pimes, xifra que suposa mantenir 8 llocs de treball amb una inversió induïda d’aquestes 5 reempreeses d’èxit del punt d’atenció local de 107.450€.

Les xifres assolides demostren que aquest programa d’oportunitats converteix el relleu en un nou impuls i ocasió per a noves persones emprenedores. Des del punt Reempresa del Centre d’Empreses Procornellà constatem que el perfil d’empreses més demandades segueix el patró general que registra el Centre de Reempresa a tot Catalunya, sent les del sector comerç les més demandades. Quant als compradors, gairebé un 45% són emprenedors en atur que veuen en Reempresa una oportunitat ocupacional. També és certifica en termes generals que un 30,5% de les persones que venen el seu negoci ho fan per jubilació.

Si voleu més informació, podeu demanar cita amb un tècnic del Centre d’Empreses per reemprendre un negoci aquí o per cedir un negoci aquí.

Font: centredempresesprocornella.cat | Llegir més

Reempresa als mitjans