El programa Reempresa evita el tancament de 40 negocis a Lleida el 2019

https://www.segre.com

Publicat el 12-03-2020

Data d'inici: 12-03-2020

Data final: 12-03-2020Des del 2011, Reempresa ha evitat el tancament de més de 160 empreses a la província de Lleida, generant una inversió induïda de més de 3,9 milions d’euros i evitant la pèrdua de més de 359 llocs de treball a la província.

A l’acte d’aquest dimecres, que ha tingut lloc a la sala d’actes de la COELL, ha assistit Ramon Roca, president de GlobaLleida; Antoni Abad, president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya; Oriol Oró, conseller delegat de GlobaLleida i Albert Colomer, director tècnic de Reempresa i president d’Autoocupació.

Per a Ramon Roca “Reempresa és un projecte cada vegada més fort i que en un moment d’incertesa ens dóna sempre bones notícies. Des d’aquí, tot el suport i confiança en un servei que treballa per mantenir viu el nostre teixit empresarial.”

Antoni Abad, president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa, ha volgut destacar “el gran company de viatge que és GlobaLleida” i el compromís i dedicació que tots els tècnics i tècniques de Reempresa a la província estan demostrant dia rere dia conscients que fan una feina que té resultats molt positius per al seu territori”.

També han participat a l’acte Paco Cerdà, regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida; Carles Gibert, diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i Ramon Alturo, director dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a Lleida.

Noticia

Reempresa als mitjans