Reempresa és com el "Tinder" de les empreses

El Submarí - Canal Terrassa

Publicat el 20-06-2024

Data d'inici: 20-06-2024

Data final: 20-06-2024"Reempresa és com el "Tinder" de les empreses. Connecta persones que volen iniciar un negoci amb aquelles que, per jubilació o altres motius, han de tancar el seu negoci o volen vendre’l." Mariona Huguet, de Punt i Coma Comunicació, explica que Reempresa facilita la trobada d’oportunitats d’adquisició i cessió d’empreses.

Judit Pañella, consultora de Reempresa, explica que Reempresa és el mercat català de compravenda de pimes. “El que fem és trobar un comprador per a una empresa que ja existeix. Ajudem a les persones empresàries que no poden continuar al capdavant del seu negoci, sovint per jubilació o temes de salut, oferint-los la possibilitat de trobar un relleu en lloc de tancar i acomiadar els treballadors. Treballem per mantenir viu el teixit empresarial i evitar la seva pèrdua."

Per a les persones emprenedores que volen autoocupar-se o créixer, Reempresa és el lloc ideal, ja que els ajuda a trobar una empresa que s’ajusti a les seves necessitats i els assessora durant tot el procés d’adquisició d’una empresa en funcionament.

La Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i Reempresa treballen per fer arribar el mercat de la compravenda d'empreses a les parades de mercat, municipis petits i espais comercials i de serveis de titularitat municipal de la província de Barcelona.

Mira el programa sencer aquí (Reempresa a partir de 1h 05 min) i descobreix com Reempresa ajuda a mantenir viu el teixit empresarial.

Reempresa als mitjans