La Cambra de Comerç d’Atenes visita el Centre de Reempresa de Catalunya

Publicat el 05-03-2020

Data d'inici: 05-03-2020

Data final: 05-03-2020Barcelona, 5 de març del 2020. Una delegació de la Cambra de Comerç d’Atenes encapçalada pel seu president, Ioannis Chatzitheodosiou, va visitar ahir la seu central del Centre de Reempresa de Catalunya amb l’objectiu de conèixer les particularitats del mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses que la patronal Cecot i Autoocupació van posar en marxa aviat farà 10 anys.

Aquesta delegació va ser rebuda pel secretari general de la Cecot, David Garrofé així com també pel director tècnic del Centre de Reempresa de Catalunya i president d’Autoocupació, Albert Colomer.

La Cambra de Comerç d’Atenes, que actualment ja treballa amb la patronal catalana en diversos projectes d’àmbit europeu, s’ha mostrat molt interessada en el model de col·laboració publicoprivat que fomenta la Reempresa i ha pogut conèixer en primera persona la metodologia que utilitza aquest servei que ja ha evitat el tancament de més de 2.675 a Catalunya des del 2011.

La trobada també ha servit per intercanviar opinions sobre l’actual situació de l’economia catalana, espanyola i grega que, en alguns casos, comparteixen problemàtiques relacionades amb l’atur o la precarietat laboral i a la vegada per posar sobre la taula propostes de col·laboració entre ambdues entitats.

Per a David Garrofé, secretari general de la Cecot, “la trobada amb els companys de la Cambra de Comerç d’Atenes ha servit per estrènyer llaços amb una entitat amb un fort pes al seu país” i s’ha mostrat convençut que “podrem treballar plegats i compartir coneixement en molts projectes”.

Premsa RSS

Sala de Premsa