Mataró acull demà una jornada per afavorir la compravenda d’empreses

Publicat el 29-11-2022

Data d'inici: 29-11-2022

Data final: 29-11-202229 de novembre del 2022. La catorzena edició de la matinal de la Reempresa tindrà lloc aquest proper dimecres 30 de novembre al TecnoCampus Mataró-Maresme. Aquesta jornada està pensada per donar les eines necessàries per comprar o vendre negocis tant a persones empresàries com a persones emprenedores que s’estan plantejant autoocupar-se a través de la reempresa.
 
Al llarg del matí hi haurà activitats de sensibilització, formació i networking per conèixer com comprar o vendre una empresa en funcionament i presentar candidats i candidates per a la compra o bé empreses en venda. L’acte s’estructurarà en diverses activitats: conferències amb l’objectiu d’assessorar possibles persones empresàries i també a persones emprenedores interessades en el programa. Se seguirà amb un Elevator Pitch d’empreses a la venda i un Espai de Matchings on les persones que hi participin es podran entrevistar amb diferents empresaris o empresàries que busquen un relleu al capdavant del seu negoci.
 
L’objectiu d’aquesta activitat és poder ajuntar a persones interessades en reemprendre amb d’altres que busquen cedir un negoci per tal de que es coneguin. Així, les darreres poden explicar de primera mà el funcionament, gestió i particularitats del seu negoci.
 
Les inscripcions a l’esdeveniment es poden fer a través d’aquest enllaç. A més, des d’aquest espai es poden consultar les empreses que participaran a l’Espai de Matchings i reservar una reunió amb aquelles que l’emprenedor o emprenedora desitgi. A l’edició d’enguany s’hi pot trobar des d’una barberia o un centre i escola de submarinisme, fins a una empresa del sector industrial, entre moltes altres. L’activitat està organitzada conjuntament entre Reempresa i la Diputació de Barcelona amb el suport dels punts locals de Reempresa de Mataró, Pineda de Mar i del Masnou.
 
Sobre la Reempresa
 
La Reempresa, una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació,  és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. El desplegament a la demarcació de Barcelona es realitza en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i els 35 centres locals de serveis a les empreses de la demarcació.
 
L’objectiu de Reempresa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació. En total, a Catalunya hi ha 80 punts d’atenció d’aquest programa, 35 al conjunt de la demarcació de Barcelona.

Premsa RSS

Sala de Premsa