Reempresa, convidada a la trobada del projecte “Al-Invest” a Uruguai

Publicat el 27-02-2020

Data d'inici: 27-02-2020

Data final: 27-02-2020Uruguai, 27 de febrer del 2020. Uruguai va acollir, la setmana del 17 al 21 de febrer, una trobada dels països participants del programa “Al-Invest”, un dels projectes de cooperació internacional més importants de la Comissió Europea a Llatinoamèrica que té per objectiu promoure la internacionalització de les micro, petites i mitjanes empreses de 18 països del sud del continent americà. 

A la trobada hi va ser convidat el Centre de Reempresa de Catalunya amb l’objectiu de poder presentar davant dels membres d’aquest programa el model d’èxit que ha representat i representa Reempresa pel què fa a la transmissió de negocis. En aquest sentit, Albert Colomer, director tècnic de Reempresa, va donar a conèixer les particularitats del servei i la tasca de col·laboració publicoprivada que ha permès que Reempresa hagi evitat el tancament de més de 2.675 negocis des del 2011 a Catalunya.  

Per Colomer, “trobades i oportunitats com aquesta en ajuden a fer arribar Reempresa encara més lluny” destacant que, “si aconseguim que altres països del món puguin inspirar-se en la reempresa per ajudar a adoptar polítiques per mantenir viu el seu teixit productiu serà un èxit que ens ajudarà a créixer”.  

A l’acte hi van assistir, entre d’altres personalitats, Karl-Otto Konig, ambaixador de la Unió Europea a Uruguai o Julio Lestido, president de la Cabra de Comerç i Serveis d’Uruguai.  

Premsa RSS

Sala de Premsa