Reempresa organitza una matinal d’activitats i conferències per fomentar la compravenda de negocis al Vallès Oriental

Publicat el 10-06-2021

Data d'inici: 10-06-2021

Data final: 10-06-2021El proper divendres 18 de juny se celebrarà la novena edició de la Matinal de la Reempresa, una jornada pensada per donar les eines necessàries per comprar o vendre negocis tant a persones empresàries com a persones emprenedores que s’estan plantejant autoocupar-se a través de la compra d’una empresa. Aquesta edició se celebrarà en format virtual amb l’objectiu de fomentar la màxima participació de persones cedents i reemprenedores.

Al llarg del matí hi haurà activitats de sensibilització, formació i networking per conèixer com comprar o vendre una empresa i presentar candidats i candidates per a la compra, o bé empreses en venda. L’acte s’estructurarà en diverses activitats: conferències amb l’objectiu d’assessorar possibles persones empresàries i també a persones emprenedores interessades en el programa. Se seguirà amb un Elevator Pitch d’empreses a la venda, i un espai de matchings on les persones que hi participin es podran entrevistar amb diferents empresaris o empresàries que busquen un relleu al capdavant del seu negoci

L’objectiu d’aquesta activitat és poder apropar a les persones interessades en reemprendre un negoci amb d’altres que busquen cedir-lo perquè es coneguin. Així, les darreres poden explicar de primera mà el funcionament, gestió i particularitats de la seva empresa.

Les inscripcions a l’esdeveniment es poden fer a través d’aquest enllaç. A més, des d’aquest espai es poden consultar les empreses que participaran a l’espai de matchings i reservar una reunió amb aquelles que l’emprenedor o emprenedora desitgi. A l’edició d’enguany s’hi pot trobar des d’una botiga d’esports o un espai de degustació de productes ecològics, fins a una empresa comercialitzadora de roba o una indústria de serveis del sector del metall, entre moltes altres.

L’activitat està organitzada conjuntament entre Reempresa i la Diputació de Barcelona amb el suport dels punts locals de Reempresa de l’Ajuntament de Granollers, Cardedeu, les Franqueses del Vallès, Sant Celoni, Mollet del Vallès i Caldes de Montbui.

L’objectiu de Reempresa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació. En total, a Catalunya hi ha 80 punts d’atenció d’aquest programa.

Premsa RSS

Sala de Premsa