Reempresa posa en marxa un espai amb informació d’interès sobre la crisi del coronavirus per a cedents i reemprenedors/es

Publicat el 20-03-2020

Data d'inici: 20-03-2020

Data final: 20-03-2020Barcelona, 20 de març del 2020. El Centre de Reempresa de Catalunya ha posat en funcionament un nou espai al seu web amb l’objectiu de concentrar-hi informació, recursos i ajudes destinades a aquelles empreses i persones autònomes que patiran de forma important la crisi del coronavirus. L’objectiu d’aquesta mesura és oferir un servei més als usuaris i usuàries del servei, que continuen disposant de l’ajuda d’un o una consultora del servei.

 

Reempresa no s’atura

Reempresa, com moltes altres empreses i entitats del país, ha implantat el teletreball en tots els seus consultors de les delegacions de Barcelona, Terrassa, Girona, Lleida i Tarragona. D’aquesta manera, continua donant servei amb total normalitat a través d’eines telemàtiques i en horari habitual.

 

Maneres de contactar-nos

Si necessites contactar amb nosaltres pots fer-ho a través del correu electrònic info@reempresa.org, a través del web de Reempresa o trucant al 932 66 74 38 en el nostre horari habitual.

 

Accedeix a l'Especial Coronavirus

Premsa RSS

Sala de Premsa