"Agraïm l’acompanyament que hem rebut ja que ens ha donat tota la informació necessària"

Publicat el 09-09-2021Nom de l'empresa: RAMSOL

Com ha estat el procés de venda?

R: Per nosaltres, el procés de compra va ser molt fàcil perquè des del principi sabíem el que volíem i teníem al cap quina era l’empresa que encaixava amb els nostres desitjos. Després de prendre contacte amb el cedent i de decidir-nos en el procés de compravenda, van començar les negociacions, les quals van ser molt fàcils gràcies a l’ajuda dels consultors de Reempresa, els quals ens oferien els seus serveis i ajuda sempre que ho vam necessitar.

Una de les coses que més ens ha facilitat la compra del negoci és que Reempresa ens va ajudar a aconseguir el 95 % de descompte respecte la taxa de canvi de la concessió.

C: L’experiència amb Reempresa ha sigut molt bona, ja que gràcies a la seva presència les negociacions van ser senzilles, ens van facilitar tot el procés de venda.

 

Quin és el paper que ha jugat promoció econòmica en aquest cas d’èxit?

Ens ha ajudat molt a ordenar tot el procés i a organitzar tots els documents necessaris per poder dur a terme tots els passos en la compravenda des del principi fins al final. D’altra banda agraïm l’acompanyament que hem rebut ja que ens ha donat tota la informació necessària per poder completar la compravenda amb les màximes garanties.

Un dels grans problemes que van sorgir ha sigut la pandèmia, la qual ens impedia fer reunions presencials i no ens permetia tenir una comunicació directa com ens hauria agradat, ja que el procés va començar just abans de la pandèmia i del decret de l’estat d’alarma.

 

A que es dedica l’empresa transmesa?

Es tracta d'una parada de mercat que és una xarcuteria, especialitzada en pernils, embotits i formatges.

 

Per què es va decidir posar a la venda?

C: Vam decidir posar el negoci a la venda per diversos motius, tot i que el principal i el que més pes tenia en la nostre decisió va ser causat per problemes de salut que ha patit la meva dona des de fa 2 o 3 anys, la qual també treballava a l’empresa. A més, em va sortir l’oportunitat de ser contractat per una empresa, i una de les opcions per deixar el negoci hauria sigut en mans dels meus fills, però ells tenien altres plans de vida i no volien continuar amb el negoci familiar. És per això que ara ha sigut el moment ideal per vendre.

 

Vols fer algun canvi o innovació?

R: A llarg termini, com ens han aconsellat els cedents, el Javier i la Maria, ens agradaria arribar a un públic diferent. Tot i així, de moment seguirem amb el mateix nom i model de negoci. Més endavant tenim pensat implementar quelcom per diferenciar-nos una mica del que s’ha fet sempre, pot ser fent plats preparats o introduint producte vegà.