"Al final cedent i reemprenedora volem el mateix: que el negoci continuï obert durant molts anys"

Publicat el 13-07-2018



Empresa: L'Anxoveta. Localitat: Cardedeu | Reemprenedora: Rosa

Des de el servei de Reempresa que facilita l’Ajuntament de Cardedeu al CSETC (Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu) aquest més s’ha tramitat la cessió de l’Anxoveta que per qüestions personals la seva propietària ja no es podia fer càrrec de la botiga, el que més volia era poder donar continuïtat al comerç i que un altre persona agafés el relleu del negoci. La Rosa n’és la nova propietària i comença amb moltes ganes aquesta nova etapa de l’Anxoveta de Cardedeu.

 

Quina activitat realitza L’Anxoveta?

C:  L’Anxoveta és una botiga ubicada al centre històric de Cardedeu dedicada a la pesca salada i la venda de tot tipus de productes Gourmet.

 

Perquè vas decidir Reempendre?

R: La situació econòmica actual fa que una dona tingui difícil la incorporació al món laboral amb la meva edat. A més, sempre havia volgut tenir el meu propi negoci, així que quan va sorgir l’oportunitat no m’ho vaig pensar.

 

Com ha sigut el vostre procés?

C: Jo volia trobar a algú que tingués tanta il·lusió com jo quan vaig començar i amb el que poder confiar. Ha sigut una part molt important de la meva vida i volia assegurar-me que la deixava en les millors mans per poder garantir la continuïtat del negoci.

R: Amb la Roser de seguida ens vam entendre i es va establir una relació de confiança molt estreta. Ha posat totes les facilitats perquè pogués seguir amb el seu relleu. Desitjo que els clients pensin el mateix i poder oferir el mateix servei de qualitat que donava ella.

 

Amb la vostra experiència, quin consell donaríeu a un reemprenedor o un cedent?

R: Per mi ha sigut important la bona relació que s’ha establert entre nosaltres, la confiança que m’ha donat i la facilitat per ensenyar-me tots els aspectes de l’empresa per poder oferir el mateix servei.

C: Crec que tal i com ha indicat la Rosa és important facilitar les coses. Al final les dues volem el mateix, i és que l’Anxoveta estigui oberta durant molts anys.