"Començar des de zero fa que estiguis molt perduda i des de Reempresa ens han explicat tots els passos a seguir"

Publicat el 09-05-2024Connecta’t | Ubicació: Banyoles | Reemprenedores: Raquel Moreno i Anna Roger

1. A què es dedica el negoci que has reemprès?
R: Es tracta d'un negoci de comercialització de serveis de telefonia i internet a particulars amb assessorament i suport a l'hora d'escollir els serveis més adequats per cadascú, i sobretot, molt personalitzat a l'hora d'ajudar també a la configuració de línies i de terminals.
 
2. Quin toc personal pretens donar-li al negoci per fer-lo créixer?
R: Pretenem seguir la línia d'assessorament personalitzat però obrint a més públics, oferint formació de tota mena a l'hora d'utilitzar telèfons, tauletes, etc. També hem ampliat el nombre d'empreses operadores per tal d'oferir més i millors opcions als clients.
En un futur, també volem arribar a les empreses.
 
3. Quin acompanyament heu pactat amb el cedent perquè et pugui transmetre tot el coneixement i la clientela?
R: Sempre s'ha mostrat molt disponible per resoldre'ns dubtes. També ens ha presentat als diferents proveïdors i mentre han durat les negociacions ens ha recomanat a tota la clientela, ens ha deixat molt bé i molta gent continua venint.
 
4. Voldràs ampliar la plantilla i contractar alguna persona?
R: De moment podem anar fent totes dues, però més endavant valorarem comptar amb algun col·laborador per poder fer més tasca comercial i arribar a les empreses.
 
5. Quant temps van durar les negociacions? Van ser dures o fàcils?
R: La veritat és que va ser tot molt fàcil i ràpid. Amb el cedent ens vam entendre de seguida i no hi ha hagut cap problema.
 
6. Quin consell donaries a un reemprenedor que estigués en la fase inicial del procés de reempresa?
R: Sobretot que es deixi assessorar i que estigui en bones mans. És una etapa en què hi ha moltes incerteses, i que t'assessorin bé, que no tinguis dubte que s'estan fent les coses correctament és molt important. Començar des de zero fa que estiguis molt perduda i des de Reempresa ens han explicat tots els passos a seguir, de mica en mica, de com fer-los, quan i per a què. Teníem molt clara la idea de negoci, però ens ha anat molt bé l'acompanyament per obtenir la capitalització i conèixer subvencions com la del Consorci del Comerç, Artesania i Moda que mirarem de demanar.